Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alinaaaaaaaaaaaa1

toksyczny facet

Polecane posty

Gość alinaaaaaaaaaaaa1

witam was kobietki. Chciałabym poprosić Was o opinie na temat faceta z którym się spotykam. Otóż ma 28 lat, po nieudanym związku, w którym dziewczyna go zdradziła, mimo wielu kobiet nadal nie może sobie ułożyć życia. Często łapie dołki, ale na codzień zachowuje się normalnie. Problem leży w tym, że on przyjął taktyke ciągłej krytyki, wcześniej był czuły kochany, odkąd zobaczył że mi na nim zależy, i to bardziej niż jemu wszytsko mu przeszkadza. On sam stwierdził na poczatku, że gdyby nie zbieg okoliczności to by nigdy nie zagadał do tak ślicznej dziewczyny, a teraz wie że to on jest górą, niespotykaliśmy się przez miesiąc, bo ja nie chciałam, a teraz sama do niego zadzwoniłam. Krytykuje mnie niby na żarty, tzn. teksty typu " oo posprzątałaś mieszkanie, kto Ci kazał", " to na pewno nie Ty, tylko wspołlokatorzy", "ta, pani inżynier a zadań z fizyki nie potrafi rozwiązać, musi na korki chodzić" "przeciez one są proste jak drut", " taka miałabyć fajna praca, miliony miałaś zarabiać, a tu co, g.no" to takie głowne z jednego wieczora, nijak ma sie to do rzeczywistości, ale na każdym kroku stara mi sie udowodnić że jestem do d**y, a on jest lepszy. Prosze powiedzcie mi dlaczego on sie tak zachowuje, czy to jest toksyczny facet, jakie są powody jego zachowania, i czy warto to ciągnąc, zmieniać go, tłumaczyć...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować