Gość alinaaaaaaaaaaaa1 Napisano Listopad 12, 2013 witam was kobietki. Chciałabym poprosić Was o opinie na temat faceta z którym się spotykam. Otóż ma 28 lat, po nieudanym związku, w którym dziewczyna go zdradziła, mimo wielu kobiet nadal nie może sobie ułożyć życia. Często łapie dołki, ale na codzień zachowuje się normalnie. Problem leży w tym, że on przyjął taktyke ciągłej krytyki, wcześniej był czuły kochany, odkąd zobaczył że mi na nim zależy, i to bardziej niż jemu wszytsko mu przeszkadza. On sam stwierdził na poczatku, że gdyby nie zbieg okoliczności to by nigdy nie zagadał do tak ślicznej dziewczyny, a teraz wie że to on jest górą, niespotykaliśmy się przez miesiąc, bo ja nie chciałam, a teraz sama do niego zadzwoniłam. Krytykuje mnie niby na żarty, tzn. teksty typu " oo posprzątałaś mieszkanie, kto Ci kazał", " to na pewno nie Ty, tylko wspołlokatorzy", "ta, pani inżynier a zadań z fizyki nie potrafi rozwiązać, musi na korki chodzić" "przeciez one są proste jak drut", " taka miałabyć fajna praca, miliony miałaś zarabiać, a tu co, g.no" to takie głowne z jednego wieczora, nijak ma sie to do rzeczywistości, ale na każdym kroku stara mi sie udowodnić że jestem do d**y, a on jest lepszy. Prosze powiedzcie mi dlaczego on sie tak zachowuje, czy to jest toksyczny facet, jakie są powody jego zachowania, i czy warto to ciągnąc, zmieniać go, tłumaczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach