Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak robicie golabki

Polecane posty

Gość gość

Czy z miesa mielonego surowego robicie farsz czy z miesa podsmazonego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
z gotowanego w całości np z łopatki. mielę dodaję ryż lub kasze jajko przyprawy zawijam w kapustę włoską

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bo znalazlam tez przepis z miesem usmazonym i jestem ciekawa jak smakuje. bo zawsze robie z surowego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
surowym bo potem w kapuście podsmażam tak długo aż mięso jest dopieczone :) w białej lub włoskiej kapuście :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jhjfggoia
Lapie golebia i do gara

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość cztery z plusem
do zwyklych daje usmazone z prszyprawami juz i pakuje w parzoną kapuste a potem to tylko chwileczke zapiekam. A do tych na dziko to mięso surowe, poszatkowana slodka kapusta, jajko, kasza manna surowa, trochę ryżu, przyprawy i lepie z tego splaszczone spore kuleczki, obsmażam żeby sie nie rozlatywały a potem zapiekam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×