Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy choroby czy moze porodu

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni czuje czasem dziwny ucisk w udzie,dziś nie moglam w nocy spac, łamie mnie w plecach i chce mi sie wymiotowac, mam do tego biegunke.jestem w 37tyg, byc to objawy zblizajacego sie porodu czy raczej bede chora?;/ dodam ze gin,powiedzial,ze moge urodzic wczesniej bo mam juz rozwarcie od dawna

Gość gość
dodam,ze jestem jeszcze ciagle zmeczona, i taka bezsilna...

Gość gość
u mnie biegunka i wymioty zwiastowały bardzo nieodległy poród urodziłam w 38 tyg

Gość gość
ja mam biegunkę ale jeszcze nie wymiotowalam,mam momentami takie mdłości ale jestem głodna cały czas a wcześniej tak nie miałam

Gość gość
każda z nas chyba przechodzi to inaczej

Gość gość
wymioty i biegunka czesto pojawiaja sie kilka dni przed porodem .. organizm sie w tem sposob oczyszcza, bole krzyza tez czesty objaw porodu ale ten bol w udzie juz raczej nie :D

Gość gość
ale wymioty nie sa pozadane i ok w ostatnich tyygodniach bo to moze byc oznaka zatrucia organizmu najlepiej sprawdzic kolor wod plodowych

Gość gość
Może dziecko uciska Ci nerw i udo boli. Ja dzień przed porodem czułam się słabo , plecy mnie bolały mąż po 22 jak wrócił z pracy to stwierdził ze chyba czas (38 tydz) w nocy miałam bóle krzyża i co jakiś czas skurcze, co chwilę siadałam na łóżku a mój mąż od razu na bacznośc w sumie całą noc tak skakał aż do 6 rano kiedy stwierdziłam ż eczas jechać do szpitala zanim sie umyłam ubrałam mój wszystkie paznokcie zjadł

Gość gość
tak bardzo Chciałabym już urodzić. Bardzo bym chciała,żeby maleństwo było już z nami.jestem zmęczona opuchlizną i nieporadnoscia,czuje jedynie ból Jak przy miesiączce a skurczy raczej nie.