Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackandwithe77

Sytuacja w banku

Polecane posty

Gość blackandwithe77

Czescm miałem założoną lokate w pewnym banku... i chcialem zerwac ją przed pełnym okresem tzn. konczyła się w lutym, a ja chcialem zakonczyć ją w listopadzie. Tutaj za każdy pełen miesiąc dostaje się odsetki, więc to nie jest problem i nie trzeba czekać do końca. Pieniądze były mi potrzebne. Pani z banku powiedziała, ze mi sie to nie bedzie opłacać - ja mówie, że wiem, rozumiem itd. Po czym wrecz ubłagałem ją, aby zrobiła tę dyspozycję. Czy to nie jest troche upokarzające ech.

Gość gość
one muszą tak gadać ale i tak to twoje pieniądze i lokaty można zrywać

Gość gość
załoz sobie konto gdzie lokaty zakładasz i zywasz przez internet. Widac akurat mają teraz ciśnienie na depozyty i jakby cie nie próbowała przekonać to by mogła mieć z szefem problem - pracowałam w banku... składałam raport ze sprzedaży co godzinę, przed zakończeniem pracy, w każda sobotę, w połowie mca i na koniec. A do tego jeszcze osobne tłumaczenie z realizacji planów i planów naprawczych jak sie nie udało... nie wszedzie jest az tak - ja miałam taką szefową... ale pomyśl jakie to musi byc żenujące.

Gość blackandwithe77
Wiem wlasnie, ale to troche takie dziwne, że trzeba prosić się o pieniądze.

Gość gość
acha... czasme miałam tez cos co sie nazywało coaching - chociaz było dokładnym zaprzeczeniem tego pojecia. tzn. szefowa stała za moimi plecami i oceniała kazda moją rozmowe z klientem i meta-coaching czyli szefowa stała za mna a manage egionu słuchał z biura i kontrolował czy jestem dobrze kontrolowana :D

Gość gość
ponoc maja troche poluzowac z dostepnoscia kredytów - bank musi miec kase na te kredyty

Gość gość
A nie slyszeliście, że mają od początku nowego roku wejść nowe przepisy odnośnie wkładu własnego? Że w 2014 roku ma być to 5%, 2015 - 10% i tak co roku do 20 %. Nie chcę się wtrącać, ale będę brać kredyt na drugi dom i nie wiem czy już zacząć się zabezpieczać, tzn odkładać, czy dać sobie spokój?

Gość gość
ja robię lokaty przez internet i mam gdzieś czy pani z banku się podoba jak zrywam, czy nie, moja forsa i mogę robić co chcę

Gość blackandwithe77
A w ogóle trudno dostac się do pracy w banku???

Gość blackandwithe77
A w jakim masz banku? A nie boisz się, że kasa ''pójdzie gdzies w swiat'' zakładając taką lokatę? W banku ma się chociaz potwierdzenie

Przez wasze p********e kredyty rosnie tylko inflacja i ogólne zubożenie na świecie.Ale bankierzy maja to w d***e bo zarobią nawet przy najwiekszej inflacji tym bardziej, ze na najwyższym poziomie bankierskiego półświatka pieniadze się po prostu dodrukowuje.­ system monetarny już nie istnieje w zasadzie.Tylko dzięki temu, że ludzie wierzą w obiektywną wartośc pieniądza, który ma pokrycie tak naprawdę tylko w waszej w tę wartość wierze;)Ale nie ma się co martwić.Jeszcze troche i to wszystko p*****lnie.Niestety obawiam się, ze przygotowani na to będą tylko Ci, którzy obecnie za pożyczanie wydrukowanych kolorowych papierków o wartości ich produkcji biora sobie pod zastawik surowce mineralne, ziemie, wodei wszystko co ma wartość.Skończy się tak, że zostaniecie z tonami makulatury, którą będziecie mogli sobie jedynie rozpalić ognisko o ile znajdziecie gdzieś jakieś na nie drewno bo to też juz będzie należało do bankierów.A jak już będą mieli wszystko to pozostanie tylko zostać ich niewolnikami albo umżeć z głodu bądź zostać partyzantem.Pozdrawiam wszystkich p**********h zlodziei "pracujacych" w bankachPraca w banku.Kolejne nieporozumioenie.Tam sie nic nie wytwarza ani nie robi czegokolwiek co miałoby jakąkolwiek wartośc.To tylko złodziejska melina gdzie przeliczaja i piorą kasę.

Gość blackandwithe77
podbijam

Gość blackandwithe77
podbijam

Gość gość
Tak niestety jest w niemal każdym banku www.banki-opinie.info, wszedzie naciskaja na ciebie by naciagnac na kredyt czy pozyczke.

Gość gość
"acha... czasme miałam tez cos co sie nazywało coaching - chociaz było dokładnym zaprzeczeniem tego pojecia. tzn. szefowa stała za moimi plecami i oceniała kazda moją rozmowe z klientem i meta-coaching czyli szefowa stała za mna a manage egionu słuchał z biura i kontrolował czy jestem dobrze kontrolowana smiech.gif" ahahaha dobre :D