Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko polknelo wydzieline z odbytu psa pomocy

Polecane posty

Gość gość
psy są obrzydliwe? ja myślę, że to ludzie są obrzydliwi! pies odrobaczany regularnie, co 3 miesiące nie ma w "goffnie" robali, ale do lekarza trzeba pójść, to fakt :-) a czy wy wszystkie przeciwniczki zwierząt same się odrobaczacie? jak nie to poddajcie się badaniom - same nie uwierzycie jak to możliwe, przecież nie zjadacie psich odchodów :-)

Gość gość
olamakar mam i mialam psy i ja juz prosze te wszytskie zwolenniczi psow aby tez pewne rzeczy zrozumialy :) ze psy jak ludzie jedne sa takie a drugie inne i tak np. mam teraz obrzydliwego psa :) po latach posiadania wspanialych psow kochanych i ogolem rozumnych mam debila smierdziela brudasa obrzydliwego :) i do tego gluuupiego tak jak jeszcze w zyciu mi nie dane bylo widziec :) zatem ....dystansu troche dystansu nie wszystko zloto co sie swieci ;)

Gość gość
nie chce sobie wyobrażać jak traktujesz go, skoro tak o nim piszesz. a jakbyś miała dwójkę wybitnych dzieci, a później jedno mniej wybitne i gorsze też byś tak o nim mówiła i postępowała z nim?

Gość gość
traktuje go jak powietrze bo dluzej sie nie dalo byc cierpliwym i nie ma nic wspolnego z tym co pisalam Twoje porownanie akurat mam dwojke dzieci i kazde jest z nich rozne ale od tego jest zycie aby ustalac jakies zasady i ich sie uczyc oraz nabywac wiedzy a ten pies ogolem cala ta rasa jak mi wiadomo jest z leksza genetycznie spierdzielona jego nauka jest krotkotrwala i ogranicza sie do chwili nie bede sie rpzpisywac na czym polegaja te chwile bo esej by powstal moj trefny wybor i tyle ale szczerze moge napisac jest to pierwsze zwierze ktorego nie lubie :)

Gość gość
skoro pierwsze już jest to na pewno nie jest ostatnie. na studiach przez lata poznawalam ludzi, którzy wybrali medycyne weterynaryjną i jak sami mówili "musza sie nauczyc milosci do zwierzat". na szczescie nikt z nich nie skonczyl :)a na czym polega "spierdzielenie genetyczne" tej rasy? bo bardzo jestem ciekawa.

Gość gość
żal mi jest tych biednych zwierząt, które trafiają do niewłaściwych ludzi.

Gość gość
a powiedz mi tak ale szczerze kochasz tak bardzo wszystkich ?? bez roznicy?? taka z Ciebie matka Tereska? zadziwiaja mnie takie idealy bo Ty chyba pretendujesz do takowego? stwierdzam szczerze nie lubie wlaseego psa i co w tym takiego dziwnego? gorsze uwazam sa takie osoby co na forach pisza co innego a co innego robia !

Gość gość
żal mi jest tych biednych zwierząt, które trafiają do niewłaściwych ludzi _________ i vice wersa kiedy widze co ludzie potrafia uczynic z psa z nadgorliwych pobudek i nadmiaru przelewanych uczuc takze nie doszukuj sie zlotego srodka bo go zwyczajnie nie znajdziesz swiat to nie tylko bialy i czarny to takze przerozne kolory Olu :)

Gość gość
nie, nie lubię każdego człowieka, którego znam jeżeli o to pytasz :) ale ludzie nie są ode mnie zależni i to nie ja ich wybrałam na swoich 'pupili' i to nie ode mnie zależy ich charakter, umiejętności, to czy coś zjedzą i kiedy zrobią siku.

Gość gość
Ej chyba nie bedziecie sie klocic o psy. Temat jest o czym innym

Gość gość
mój świat ma kolory tęczy - od fioletowego do czerwonego, nie szukam złotego środka dla was, ale wiem, czym jest on dla mnie. nadmiar w niczym nie jest dobry, psa trzeba umieć ułożyć. a rozpuszczone dziecko nie koli Cię w oczy tak jak rozpuszczony pies, prawda? po prostu gardzisz zwierzętami, bo są niżej w Twojej hierarchii i tego bardzo nie lubię w ludziach.

Gość Dawid z sali 104
Spoko , mi tez sie zdazalo a jakos zyje wiec chill i smacznej kupki , najlepiej nakarm psa jakims spaghetti zeby i dziecku smakowalo

Gość gość
pies nie powinien jeść klusek :)

Gość gość
po prostu gardzisz zwierzętami, bo są niżej w Twojej hierarchii i tego bardzo nie lubię w ludziach _____________________ pieprzysz az nie milo Olu tego psa konkretnego nie lubie a do tej pory kochana to ja psy i koty z ulicy bralam karmilam i szukalam im domu naucz sie zycia dziecino a potem wydawaj opinie z reszta zycie jest tak "laskawe" ze zawsze ktoregos dnia przychodzi moment gdzie potrafi Nas nauczyc myslenia w odwrotnym kierunku niz ten ktory do tej pory obieralismy ;) masz prawo nie lubic ludzi tak samo ja mam prawo nie lubic tego ...obrzydliwego psa :) i tyle w temacie bo dyskutowac sie z Toba nie da jak widac

Gość milkaaaaaaa
popieram autora postwo gosc mam Goldena Retrivera posluchalam hodowcow i ludzi z forum zawsze mialam psy wdomu czy to kundle czy rasowe rozne jak sie trafilo teraz mam tego...delikwenta boze moj jak ja zaluje ze go wzielam !!! adoptowalam to zwierze w mysl dania mu najlepszej bezinteresownej opieki!! miłości i co??? a wiec tragedia ! Nie lubię tego psa jak diabli ! ta rasa jest nie do zycia ! te psy sa bardzo problematyczne ! nie wyrabiam z tym psem! A miałam juz tyle psow