Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko polknelo wydzieline z odbytu psa pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj rano moja corka wyjela z buzi jakas wydzieline o zielonej barwie taka galaretowata i smierdzaca. Myslalam ze jej to z ust wylecialo a okazalo sie ze to psu z o***tu, corka to znalazla i wsadzila do buzi, ale nie polknela. Teraz ma goraczke 38,5 st. Nie wiem czy to ma zwiazek z tym zajsciem rano. Mozecie podpowiedziec?

Gość gość
i dlatego uważam, ze tylko brudasy mają zwierzęta w domu :o

Gość gość
BUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Gość gość
Pytam powaznie i oczekuje powaznych odpowiedzi.

Gość gość
Autorko zadzwon na dyzur w swoim miescie i powiedz jaka jest sytuacja, poinformuja cie co masz dalej robic.

Gość gość
1/10 jeśli to prawda, to dziecko teraz poprawi swój instynkt samozachowawczy, nie sądzę żeby to miało zaszkodzić, niemniej o zdrowie psa zadbaj :D

Gość gość
może mieć pasożyty idź do lekarza

Gość gość
Marna prowokacja, każda choć trochę myśląca matka byłaby już po wizycie u lekarza. Jak się ma małe dziecko to się je separuje od zwierząt! Pies w jednym pomieszczeniu a raczkujące dziecko w innym, tam gdzie podłoga jest czysta!!! Nie musi być sterylnie, ale dziecko nie może mieć kontaktu z wydzielinami psa!!!

Gość gość
To nie zadne prowo!! Tylko nie wiem czy ta goraczka jet zwiazana z tym ze dziecko trzymalo w ustach ta wydzieline. Czy tak szybko mogla sie rozwinac goraczka z tego powodu? Czy moze pojawila sie ot tak. Juz nie mam pojecia. Dziecko zaxhowuje sie normalnie tylko ta goraczka

Gość gość
pies am jakas infekcję i dziecko tez moze ja miec... ale wydaje mi sie ze w tym przypadku infekcja objełaby żołądek... chyba ze to początek i jeszcze nie zaczeły sie sensacje. JA bym pojechała jutro do lekarza z jednym i drugim/

Gość gość
Goraczka pojawila sie niedawno i nie wiem czy ma to zwiazek. Mala jej nie polknela tylko wziela do ust i wyplula

Gość Belzebub Zakościelny
O F**k.... uśpij tego j3banego kundla

Gość gość
To nie moj pies tylko siostry i bylam u niej akurat. Powiedzcie mi czy wiecie co to mogla byc za wydzielina i czy mogla zaszkodzic corce jezeli tego nie polknela tylko trzymala w ustach?

Gość gość
sp... pedale, ty BZ-decie

Gość gość
Kolejna mamuśka, która zamiast pędzić do lekarza oczekuje konsultacji na kafeterii. Moja rada: Idź do szpitala, dziecko do pediatry a Ty do psychiatry.

Gość dhyeueaswtaqeehya
to byla wydzielina z twojej pochwy, hahaha

Gość gość
Nie myslalam ze cos moze sie stac gdy ona przez chwile trzymala to w ustach i nie polknela

Gość gość
nie no dobre k***a jakie brednie lecz się p**do

Gość gość
Jakie brednie do cholery! Po prostu sie martwie czy moglo jej cos zaszkodzic. Tydzien temu tez miala goraczke bez powodu i teraz tez tylko tym razem trzymala w ustach to paskudztwo. Dzwonilam do mojej pediatry ale ma wylaczony tel

Gość gość
Jak tam maluszek, dobrze?

Gość gość
Dzisiaj jest juz ok nie ma goraczki za to zaczal sie suchy kaszel i mysle ze po prostu mala zlapala jakas infekcje a ja te objawy powiazalam z ta wydzielina. Pewnie zlapie ja jakies chorobsko ale raczej typowa wirusowka.

Gość gość
tez mam psa ale ma swoje miejsce i po domu mi sie nie paleta psy moga miec robale zatem pfujjjj no i nie ktore sa serio obrzydliwe

Gość gość
Nie ma nic złego w posiadaniu zwierzaka gdy przychodzi na świat dziecko. A tych wszystkich którzy radzą Ci pozbyc się psa sama osobiście bym się pozbyła i to w okrutny sposób. Prawda taka - to nic dobrego, że mała wciela to, ale świat się nie skończy :)

Gość gość
a wy myślicie, że ten piasek z piaskownicy nawet gdy nie wpuszczane są psy i inne zwierzęta to taki czysty? a zobaczycie jak dzieci będą go jeść, niektóre jadają też gluty/kozy z nosa itp

Gość gość
nie wiem dziecko drogie ale moj syn piasku nie wpierdzielal tym bardziej glutow czy goffnien psich wiem jedno pies ma zarazki a w kale moga byc robale ja tam bym na bank poszla z dzieckiem do lekarza ale to ja a ktos moze myslec inaczej a w ogole to psy sa obrzydliwe ja tak czasami pomysle

Gość gość
To nie moj pies tylko siostry bylam u niej z mala wtedy. Pies wyszedl na dwor z siostra i zrobil kupe, a po przyjsciu do domu polozyl sie na podlodze, nie wiem jakim cudem mala wziela to do ust to byl sekunda. Wziela to i zaraz wyplula, wiec nie polknela. Nie wiem co to bylo, taka zielona glutowata maz smierdzaca tak bym to opisala

Gość gość
Ide dzisiaj z mala do lekarza i zobacze co i jak. Narazie nic sie nie dzieje, nie boli jej nic, nie ma rozwolnienia. Moze dopadlo ja jakies chorobsko niepowiazane z ta wydzielina. Kazde zwierze jest obrzydliwe ale ludzie czasami sa gorsi. Bardziej brzydzi mnie osrany pija lezacy gdzies pod plotem niz pies