Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrudnyPrzypadek

nie mogę kochać się z dziewczyną pomocy

Polecane posty

Gość TrudnyPrzypadek

Witam, Od niedawna jestem w związku z piękną dziewczyną, jest nam bardzo dobrze, jesteśmy w sobie zakochani. Niestety jest duży problem... Natura obdarzyła mnie dość pokaźnym członkiem i moja dziewczyna nie chce się ze mną kochać poniewać sex sprawia jej wielki ból. Stąd moje pytanie czy są jakieś pozycje w których by czuła się bardziej komfortowo? Z góry dziękuję za pomoc!

Gość gość
ja sie na tym nie znam,ale może pójdzcie do seksuologa? na pewno jest kilka takich pozycji fajnie że przejmujesz sie tym co czuje twoja kobieta a nie tylko sobą ;)

Gość napalonajola
Ja chętnie się z tobą pobzykam bo pokaźnymi penisami nie gardzę :D Po prostu dziewczyna musi być na maxa podniecona (mokra) wtedy nie ma mowy o bólu ;) ewentualnie żele intymne mogą pomóc

Gość TrudnyPrzypadek
Dziękuję za rade ale powiem szczerze że trochę wstydzę się iść do sexuologa....

Gość gość
nie ma sie czego wstydzic,seksuolog jest dla ludzi i to dla niego normalne

Gość TrudnyPrzypadek
Wczoraj troche rozmawiałem z dziewczyną. Powiedziała mi że ją boli przez grubość członka, mówi że czuje jak by w środku coś jej pękało. Może to śmieszne pytanie ale czy istnieją rozmiary cipki? Dodam że moja dziewczyna jest bardzo drobnej budowy. Czy to może mieć wpływ na jej dyskomfort? Kolejne pytanie mam odnośnie czy mogę ją jakoś przygotować na sex aby tak nie czuła bólu. Czy jak zadowoliłbym ją wcześniej jezyczkiem i palcami to była by bardziej przygotowana i nie czuła by tak tego bólu? Możecie się śmiać ale niestety to duży problem.