Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reksio201

Jak jej to powiedzieć

Polecane posty

Gość Reksio201

Witajcie, Mam taką dość wstydliwą sprawę.. Otóż od pewnego czasu spotykam się z dziewczyną.. w Sumie to od wakacji, jesteśmy bardzo blisko, ale mimo to nie jesteśmy parą.. Nasze rozmowy wyglądają jakbyśmy byli, używamy zdrobnień, martwimy się o siebie etc.. Kocham ją, ona kocha mnie. Już mi to nawet napisała itd.. Z rozmów z jej kolegami ona tego chce, i wie że ja też tego chce.. I tu mój problem. Jak się jej o to zapytać, czy "chciałaby" ze mną być i wytłumaczyć się z powodów mojego zwlekania.. Szczerze mówiąc, od ponad 2 miechów czekam na okazje, by się jej zapytać, a gdy takowa nastąpi zawsze spękam lub jakoś temat się nie złoży.. Poradźcie mi coś. Proszę by wypowiedziały się doświadczone panie, jak i panowie .. I bez głupich żartów. Z góry naprawdę dzięki za pomoc.

"Z rozmów z jej kolegami ona tego chce, i wie że ja też tego chce.." XD Ile masz lat? 10? To zapytaj się czy będzie z Tobą chodzić:classic_cool:

Gość gość
jak to jak WPROST

Gość czerwony fender
O matko... A co to podstawówka? Nie wiem, nikt mnie nigdy nie pytał o chodzenie a jakoś wiedziałam czy jestem w związku czy nie.

Napisz na kartce "Chcesz być moją dziewczyną? Odp." Daj jej to jak będziecie na przystanku czekali na TWÓJ autobus. Poczekaj do ostatniej chwili, wsuń kartkę w jej kieszonkę, jak się będziecie żegnać i wskocz do autobusu. Chcecie być ze sobą, poszukaj gdzieś jaj i zapytaj o to. Rany. No prościej się nie da, skoro to tylko formalność.

Gość Reksio201
O wiek się nie martwcie.. znacznie więcej niż 10.. Autobus.. chodzimy do szkoły pieszo. Karteczka.. to strasznie dziecinne. chciałbym z nią porozmawiać tak od serca face to face. Ale za bardzo nie wiem jak to zrobić, jakich słów użyć itd.. I czego mogę się spodziewać :/ Z natury jestem optymista, ale załamałbym się gdyby powiedziała nie .. i mnie wyśmiała.

Gość gość
koles, musisz zrobic jakis ruch, jak w szachach

Gość gość
dzieciaku wracaj do przedszkola

Gość taki jeden facet 1984
całowaliście się chociaż ?

Gość Reksio201
Tak całowaliśmy

Gość gość
ZENADA.... W*********J

Gość gość
bardzo skomplikowana sprawa ....to zapytaj ją czy z innymi kolegami też się całuje czy tylko z Tobą ?! :)

Gość gość
Najlepiej bedzie jak powiesz kolegom ze chcesz z nia chodzic oni jej powiedza ona da im odpowiedz i powiedza tobie bedzie bez rozczarowan.

Gość gość
Normalnie.Wybierz fajny moment,np przy kawie w przytulnej kawiarenca.Nie rob szopki typu (mam Ci cos waznego do powiedzenia)tylko swobodnie przejdz z tematu na temat np: sluchaj jestes dla mnie wazna .Taktuje Cie jak swoja dziewczyne.Czy jestes gotowa na powazny zwiazek ?Jesli tak to jestem szesliwy.Gdyby mina Tobie nie zalezalo to bym nie pytal . Tu mozesz Jej wyznac co do Niej czujesz a reszta rozmowy potoczy sie sama.Jesli bedziesz przy tym troche speszony to nic .To Ci doda nawet uroku .po Jej reakcji bedziesz wiedzial czy Ona tez tego chce.POWODZENIA

Gość Reksio201
Wielkie wielkie Dzięki. Jednak są na tym świecie porządni i inteligentni ludzie. Na pewno spróbuje, mam nadzieję że nie spalę czy coś w tym stylu ;)