Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka ma starszego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Ma 20 lat, jest na drugim roku studiow. Jej chłopak ma 27 lat i już pracuje. Nie mam nic przeciwko jej zwiazkom, ale ta roznica wieku wydaje mi sie zbyt duza. Niestety jest w nim zakochana i slepa na moje argumenty. Wiadomo, dzisiaj sa inne czasy niz 20 lat temu, ale chłopak w takim wieku powinien juz miec stała dziewczyne, a nie uganiac sie za młodymi.

Gość gość
nooo tak do 5 lat max i tak nic z tego nie bedzie ona po czasie go zostawi

Gość gość
no a jakiego ma mieć k****, młodszego? :O

Gość gość
Nie, ale w jej wieku. Moze 1-2 starszego, ale nie 7

Gość Dawid Mi
chcialabys stara raszplo zeby on ciebie dymal i cie zazdrosc o corke wali. no niestety, dla ciebie tylko dzaiadek albo moze i mlody ale niewidomy zeby tego tluszczu i zmarch nie widzial.

Gość gość
27 lat - to juz chyba dzieci powinien miec :(

Gość gość
27 lat?? To już wnuki powinien miec.

Gość gość
autorko teraz padniesz: mam faceta straszego o ...11 lat :classic_cool: W kwietniu bierzemy slub :D

Gość gość
7 lat to nic, teraz są inne czasy , wiek młody się przesunął a tym bardziej u mężczyzn ,gdzie trudno o prace 27 lat to chłopak jeszcze ,niektórzy sa mniej poważni niż 20 latkowie

Gość gość ona30
ja jak zaczęłam chodzic z moim mężem miałam 18 lat a on 26...dwa lata później był slub...więc nie przesadzaj autorko ze to taka duza roznica wieku bo u nas jest większa a jestesmy mega szczesliwym małzenstwem juz 10 lat

Gość gość
Mój facet jest 15 lat starszy:) Wchodząc tu myślałam , że naprawdę masz problem i córka związała się z Twoim rówieśnikiem. Idź zajmij się czymś pożytecznym albo najlepiej zaproś potencjalnego zięcia na kawę i ciastka

7 lat to dla ciebie duża różnica wieku??!! Tak po prawdzie to z statystyki wynika że najlepsze związki się tworzą między 7 a 10 lat różnicy wieku. Jeśli twoja córka jest nim szczęśliwa to tylko to powinno się dla ciebie liczyć. Mam znajomych między nimi jest 9 lat różnicy i są szczęśliwi już od 14 lat Ona miała 21 lat a On 30 jak brali ślub.