Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swyft

Wkleiłem kiedyś tutaj zdjęcia kobiety

Polecane posty

Gość Swyft

Przy tym wyrażałem się o Niej z najwyższym szacunkiem, i ukazywałem, jako pewnego rodzaju wzór piękna i subtelności... Po jakimś czasie ktoś wszedł w temat, podając pewne szczegóły dotyczące tych zdjęć, których nikt przypadkowy znać nie mógł, nazywając mnie przy tym trollem.:( Czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że to do niej dotarło?:(

Gość gość
0/10

Co 0/10? Piszę prawdę. Zdjęcia były dwa i kiepskiej jakości. Pytam się tylko na ile oceniacie prawdopodobieństwo, że to do Niej dotarło, bo nie chcę mieć popsutego wizerunku w Jej oczach... Dodam, że zdjęcia wkleiłem na voil, otwarć było około 800, dla jednego i drugiego...

Athelgast a co to za różnica skoro i tak i tak odwagi,żeby do tej kobiety wystartować od 8 lat Ci brakuje ;)

Pavlo przyszedłeś tutaj frustracje rozładowywać? U mnie dda nie wyleczysz... Specjalistą nie jestem...:(

A czy ja gdzieś napisałem,że przyszedłem do Ciebie się z czegoś wyleczyć? Zadałem tylko poważne pytanie. Mi by zwisało i powiewało skoro i tak i tak kobieta jest poza moim zasięgiem bo od 8 lat boję się do niej zagadać i stąd moje pytanie

Rozładowujesz kompleksy, poza tym zwracasz się do mnie per athelgast, podczas gdy athelgasta na oczy nie widziałem. A ta kobieta jest jedyna w swoim rodzaju. Chyba jedyna kobieta, która zasługuje na wierność. I nie jest poza moim zasięgiem. Znam imię. Znam nazwisko. Znam miasto, gdzie mieszka. Znam mniej więcej ulicę, gdzie mieszka. Aha i wiem mniej więcej, gdzie lubi robić zakupy. Widać mam trochę zdolności zwiadowczych. Choć z drugiej strony widzę w tym zasługę Bożą, że mi się udało te informację uzyskać. Słowem: Trochę moich zdolności i trochę odgórnej pomocy :)

Rozładowujesz kompleksy, poza tym zwracasz się do mnie per athelgast, podczas gdy athelgasta na oczy nie widziałem X Wystarczy w lustro spojrzeć ;) Kogo ty próbujesz oszukać - kolejny Twój nick został zdemaskowany Deal with it