Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamał że mieszka tylko z jednym kolegą

Polecane posty

Gość gość

Niedawno odkryłam, że mój chłopak nie mieszka z jednym, ale z dwoma kolegami. Zaniepokoiła mnie jedna rzecz. Otóż oni mieszkają w kawalerce i wszyscy śpią w jednym pokoju. W tym pokoju jest jedno podwójne łóżko i jedno oddzielne. W tym podwójnym są dwie kołdry i 2 poduszki, ale to i tak dało mi do myślenia. Ja chyba mu podziękuję za znajomość itd. Czuję się zdezorientowana...

Gość gość
Faktycznie, coś tu śmierdzi. Częściami od roweru...

Gość gość
No wychodzi na to, że w najlepszym wypadku śpi obok kolegi swojego. Ja nie wiem co mam myśleć. Ci jego koledzy mają dziewczyny przecież. Chyba, że on jest bi. Oszaleję...

Gość gość
może mieszkają razem bo taniej

Gość gość
A nie wpadłaś na pomysł, żeby go o to spytać?

Gość gość
A myślisz,że przzna mi- Tak Aniu jestem gejem? Wątpię.

Gość gość
Pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, że 3 osoby kawalerkę wynajmują. Para w kawalerce, albo jedna osoba, to rozumiem. Poza tym ten pokój , w którym śpią jest duży i jakby to duże łóżko dwuosobowe wywalić to 2 oddzielne mogłyby być.

Gość gość
Teraz to już jestem niemal pewna, że to duże łóżko jest tylko po to, żeby się w nim gzić.

Gość Heniuś
Czyli para gejów + biseks z doskoku? :) "Pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, że 3 osoby kawalerkę wynajmują." - ja spotykałem się wiele razy. Sam często mieszkałem gdzie się dało - byle taniej. Wyobraź sobie, że w 2 niewielkich pokojach plus wnęka na kuchnię mieszkają rodzice (oczywiście tatuś alkoman), ich dwóch synów (jeden alkoman, drugi w depresji za to oboje alimenciarze), dwie córki (jedna drobna złodziejka, druga za głupia nawet by kraść), mąż jednej z córek i ich małe dziecko. Widocznie nie dorobili się piętrowego łóżka :) Jak budowaliśmy pod wawką markety to często spało się w kanciapach głowa przy głowie i nikt nie narzekał, dopóki pieniądz był :) I wiem, że bieda to temat wstydliwy (zwłaszcza dla faceta, od baby nikt nie oczekuje "dorabiania się", "utrzymania rodziny" itp.) - bieda nie jest nagminna, ale częsta - nawet w mieście. Nie każdy wynajmuje sobie 60 metrów na strzeżonym osiedlu. Czasem trzeba brać co jest i nie wybrzydzać. Samemu ciężko znaleźć ekipę do mieszkania razem.

Gość gość
Chcesz, żeby ktoś ci to wywróżył ? Nie pytaj się obcych ludzi, tylko swojego chłopaka. Jak chłopak ci prawdy nie powie, to ludzie na forum tym bardziej tego nie zrobią. x A może po prostu zobaczyłaś, że jest biedny, bo gnieździ się z kolegami w małym mieszkaniu i w związku z tym przestał ci się podobać, a zamiast to przyznać, szukasz sobie jakiejś wymówki i wmawiasz sobie, że pewnie jest gejem ?

Gość gość
A ty byś chciała 3 łóżka w jednym pokoju zmieścić???