Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kolesia ktory jest po 30 i nie byl jeszcze z kobieta

Polecane posty

Gość gość
tak znamy autor tematu :D

Gość ktoś z forum
znam kilku. Jeden to gej, drugi to samotnik z własnego wyboru, 3 dziwak, i inni........

Gość gość
a skad sie biora tacy faceci? nie czasem z patologii, robitych rodzin, bo własnie tacy mezczyzni maja najczescij problem z kobietami, same robia dzieciom piekło w domu z jakims debilem co go wybrały na meza ale udaja lepsze, dobre sobie

aha, czyli ja nie będąc w związku mam "problem z mężczyznami":D dla mnie mężczyzna nie będący w związku jest atrakcyjny, dzięki temu ma własne ja, nie jest rozmemłany przez kobietę, jest to wg mnie strasznie męskie.

Gość gość
Ja taki jestem. Nie pochodze jednak z patologicznej rodziny. Jednak to wychowanie mialo wplyw na to jaki jestem - tak bardzo niesmialy.

Gość gość
ja znam kilku prawiczków po 30stce, to raczej samotnicy z wyboru bo w młodości nie byli tacy najgorsi ale teraz widać że są niezadbani i brak im kobiecej ręki, niedoprasowane koszule sprzed 10 lat, włosy wołają o fryzjera itd Ale ogólnie to w porządku ludzie.

Gość gość
Jestem calkiem "normalny" . Koszule wyprasowane, fryzjer raz w miesiacu lub nawet czesciej. Styl ubierania - elegancki. Parzac na kolesi ktorzy maja dziewczyny, a sa tacy hmm tzn ,aja glupia gadke, sa niezadbani ... i oni kogos maja. Po prostu postarali sie \ ;-(

Gość lowereczka
Ja znam kilku - fakt, że są przed 30-stką ale lekko. Generalnie fajni i spokojni faceci. Może dlatego, że są zbyt spokojni i ułożeni.

Gość gość
jak sie k... zmienic wyjsc do ludzi? chodzilem na kursy tanca - trocge mi pomoglo, cwiczyc pewnosc siebie - pytac np dziewczyn na ulicy koora godzina , albo o droge ogolnie obracac sie w gronie ludzi , poznawac nowych moze zostac barmanem?

Gość lowereczka
Może internet? Ja swojego męża poznałam przez fb ,,,

Gość blyblebly
szwagier mój - 35 lat wykształcony i diabelnie inteligentny - generalnie ma nosa do finansów. Jest sam dlaczego bo jest za inteligentny i troszkę zamknięty w sobie, generalnie nie lubi gadaćo pierdołach tylko o konkretach lubi sport jest wysportowany z dużego miasta. Większość kobiet jest dla niego za głupia a on bez problemu panuje nad swoim popędem seksualnym więc sama uroda niewiele zdzaiała... Szkoda faceta.

Gość gość
ale skąd wy wiecie, że chłop nie był z kobietą?! ja znam kilku, których "podejrzewam", ale głowy bym nie dała, bo przecież nawet taki nieprzystosowany aspołeczny typ mógł pójść do prostytutki albo zaliczyć jakimś cudem na jedynej w zyciu imprezie, na którą poszedł. a to że czyjś bogaty szwagier jest prawiczkiem, to nie wierzę, chyba że masz na myśli brak związków na koncie, ale to różne kwestie

Gość Cierpienie 22lata
Po ch*j komu suka śmierdzi i leci jej z p***y. Lepsze są d****i z p***olow przynajmniej w domu nie śmierdzi

Gość blyblebly
Bogaty.... no jakiś bardzo bogaty to nie jest, Ale ma własne mieszkanie , działke budowlaną żadnego kredytu auto motor - i troche oszczędności - w związku nigdy nie był a generalnie jest aspołeczny troszkę ale jeśli ma się ciekawy temat nie o d***e maryni to pogada całkiem rzeczowo. - szwagier - jest bardzo religijny więc seks przedmałżeński odpada. A znam go od jego 19 urodzin.

Gość gość
-----@-----> ;-(

Gość gość
dobre ;-)