Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres trwajacy 9 dzien i nie zapowiada sie ze sie skonczy

Polecane posty

Gość gość

Witam Jest to moj pierwszy miesiac w ktorym nie karmie piersia ( karmilam 18 miesiecy) i problem w tym ze okres zaczal sie plamieniami juz w poniedxialek i trwa do dzisiaj i nic nie zapowiada sie ze sie skonczy, to nie jest moja pierwsza miesiaczka po porodzie, pierwsza byla w styczniu tego roku. Boje sie czemu tak jest, staramy sie o dziecko, bylam u dwoch lekarzy i mimo ze test pokazal cien cienia to lekarze wykluczyli ciaze, nie wiem czemu tak dlugo ten okres trwa, czy wy tez tak mialyscie? I jeszcze jedno co sie zmienilo to to ze moja podstawowa temp ciala mierzona w pochwie, o tej samej porze, tym samym termometrem o 5 rano wynosi teraz 36,65 a miesiace wstecz 36,15 Czy powinnam sie marwic - wmawiam sobie ze wszystko sie reguluje po karmieniu

Gość gość
ja okres miałm przez miesiąc po odstawieniu tabletek anty

Gość gość
jedz do ambulatorium. dowiesz sie czy cos jest nie tak i przy okazji dadza leki na wstrzymanie krwawienia. nie powinnas za bardzo wzlekac, bo za duzo krwi tracisz. nie musze pisac czym to grozi?

Gość gość
Nie chce Cie straszyc ale zrób test wez go ze soba jedz do dobrego lekarza i popros zeby wykluczyl ciaze pozamaciczna

Gość gość
czytam Twoja historie i pamietam moja ciaze pozamaciczna tylko ja jeszcze nie mialam dzieci. okres najpierw 3 dni sie spoznil zrobilam test i byl cien cienia potem plamienie jak trwało 8 dni zrobilam kolejne testy i znow pozytywy. Poszlam do lekarza wykluczyl ciaze a po dwóch tygodniach w ciezkim stanie bylam na sali operacyjnej. Jeden jajowód stracony ale zycie uratowane. Tylko mogło byc inaczej gdyby lekarz poszukal przyczyny na pierwszej wizycie i mnie nie olał.

Gość gość
Czyli jesli jutro rano zrobie test ciazowy i beda 2 kreski to mozna smialo podejrzewac ciaze pozamaciczna tak? Badanie ginekologiczne mialam w piatek lekarz uznal ze to typowo okresowa krew i wykluczyl ciaze, gdy powiedzialam ze byl cien cienia na tescie stwierdzil ze musza byv dwie grube krechy co jest bzdura wedlug mnie, kluja mnie jajniki prawy zwlaszcza i krew jest jej coraz wiecej, jutro rano robie test, jak pozytywny to ide do ginekologa a jak negatywny to tez isc? dodam ze pierwsze dwa dni to byly plamienia i rozkrecalo sie coraz bardziej a dzis to leci ze mnie jak z kranu prawie

Ja bym nie czekała do rana tylko jechała w nocy do szpitala miałam podobnie przy krwotoku, który nie miał nic wspólnego z ciążą tylko z zaburzeniami hormonalnymi, a z tego co widziałam w szpitalu, to w tej ciąży pozamacicznej rośnie Beta HCG tak jak w normalnej, w szpitalu Ci to zbadają i wykluczą albo potwierdzą

Gość gość
To znaczy ja nie mam z kim zostawic corki dlatego nie ma szans isc do szpitala, jutro zrobie test z moczu i co dalej hah to sama nie wiem czy isc do ginekologa czy nie