Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie obserwuje ja na portalu f b niestety jest ladna

Polecane posty

Gość gość

Żeby bylo się do czego dopier-papier,ale nic! Dlaczego faceci patrzą na urodę?Dlaczego zostawiają dla innej?Dlaczego uważają cię za najpiękniejszą a gdy znajdzie się lepszy model to zostawiają.Ja również jestem ładna ale mnie porzucił dla nie!jak koleżankom pokazuję jej profil to również twierdzą że jestem ładniejsza,ale przez to że wybrał ją mam kompleksy na wieki!2 Lata minęły a ja wciąż ich śledzę i mam nadzieję że nie będą razem,a tu nic.Nareszcie gdzieś wyrzuciłam moje żale.

Gość gość
P i e r d o l n i ę t a jesteś i dlatego cię zostawił. 2 lata kogoś śledzi... No ja p******ę, puknij się w czoło.

Gość gość
Chora kobieta z ciebie!

Gość gość
Nie jestem p*****lnięta !kocham go i nienawidzę jednocześnie a życzę mu jak najgorzej ,żeby ta s u k a go zostawiła,zdradziła na to właśnie czekam,wtedy wróci!

Gość gość
ja też obserwuję jej profil. Co więcej - sądziłam że jest tak brzydka, że nawet nie zwróci na kogoś takiego uwagi. Myliłam się

Gość gość
Ha ha ha i chciałabyś aby wrócił??tylko dlatego by wrócił do ciebie bo tamta go kopnęła?ty walnięta jesteś,ja bym takiego nie przyjęła!

Gość gość
A nie pomyślałaś głupia nad tym że ona ma lepszy charakter?bo twój widać jest odpychający.

Gość gość
(nie jestem autorką) mam chyba lepszy charakter, bo chciał wrócić. Ale ciągle porównuję się z nią

Gość gość
O ile wiem nie ma lepszego charakteru,ja mu robiłam obiadki,kanapki,prasowałam itp.a ona?podobno to on lata i podaje!więc co ?

Gość gość
Więc musi być mu z a j e b i ś c ie w sexie z nią ni ma c***a we wsi :-P

Gość gość
(nie jestem autorką) nie była dobra w seksie, jak to określił "szybko się męczyła" i była tak zmęczona, że nie mogła go doprowadzić do końca.

Gość gość
Jak chciał wrócić to co ci nie pasowało? Z czym się porównywałaś,ja czekam tak jak piszę od początku. Co do sexu to było super na to nie narzekał!

Gość gość
nie pasowało mi to, że mnie zdradził. A ona była taką hieną, chciała po prostu rozwalić czyjś związek, bo jej nie wyszło w związku. Teraz oczywiście ma innego.

Gość gość
Sraty pierdaty wyjeżdżaj mi z tym sexem.No to szkoda twojego związku a co on ją zostawił że ma innego?czy ona go wyrzucila?

Gość gość
A co miał facet wam powiedzieć że byłyscie c h u j o w e ? Facet nie powie że twoje ciało z rozstępami jest mało atrakcyjne,nie powie że twa pochwa jest zbyt luźna ,,.pobzyka aż poczuje że dłużej tak się nie da,bo traci ochotę na ten sex i spada :-P

Gość gość
on ją zostawił, bo liczył na to, że mu wybaczę. Kazałam mu zadzwonić do niej (słyszałam wszystko), powiedzieć, że nic do niej nie czuje, że kocha mnie itp. Ona go zwyzywała :D A potem powiedziałam mu "sorry, nie chcę cię". Taka mała zemsta

Gość gość
Wiesz czemu cię zostawił?bo za bardzo d**e mu lizałaś :-D

Gość gość
A to numer ;-) super ich załatwiłaś,ale ja bym wybaczyła znam siebie.odwal się trollu nie lizałam d**y ,byłam za dobra od tyle!