Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sens zbierania i wydawania wielkich pieniedzy dla nieuleczalnie chorych

Polecane posty

Gość gość
ci co nie potrafia godnie umierac nie potrafia tez godnie zyc i narzucaja nam swoje poglady tak jak tu widzimy - wyzywa nas od czlowieczkow ,bo mamy inne zdanie niz ona

Gość gość
Tylko czyms innym jest korzystanie z dobrodziejstw medycyny, ktore czlowiekowi realnie pomagaja, a czyms innym wydawanie na prawde wielkiej kasy na jakies eksperymenty. Ja uwazam, ze za tego typu leczenie powinny placic wlasnie te wszystkie instytuty, lekarze, ktorzy nad tym pracuja, a nie nieuleczalnie chorzy, ktorym daje sie niepotrzebna nadzieje i jeszcze ograbia z pieniedzy. Wiem, ze w USA jest pewien doktorek, ktory juz 40 lat temu twierdzil ze wynalazl lek na raka. I co? Lata minely, on swoje eksperymenty dalej prowadzi, placa za to chorzy pacjenci (na prawde ogromne sumy), a skutecznosci jego terapi i "cudownego leku" dalej nie potwierdzono.

p********ie o szopenie dzis jest taka technologia ze spokojnie by mogli wymyslec lek na kazda chorobe ale po co nie oplaca sie lepiej zebys bulil i dorabial koncerny. musi byc tak zwana selekcja ale jak sie nie uzywa mozgu to co mozna wiedziec ?

Gość gość
moze jestem okrutna,ale dla uposledzonych itd sa ogromne pieniadze a dla normalnych nie.ja jestem ''normalna''ale nie mialam na studia bo rodzina biedna,pracy nie mam choc chce miec,mysle o samobojstwie i wiem ze nie jestem jedyna

Gość gość
tak jestes okrutna, idac twoim tokiem myslenia(skoro nie masz na studia i nie pracujesz to nie placisz skladek zus. skoro nie placisz skladek zus to dlaczego chodzisz do lekarza ogolnego np z katarem na kase chorych? bo jestes zarejestrowana w pup? wiec pup placi? a pup skad ma pieniadze? z moich rowniez podatkow:) ktore w innym wypadku moglabym poswiecic na swoje wydatki. teraz rozumiesz dlaczego WSZYSTKO nie nalezy ie tobie?

Gość gość
Tez mysle, ze raczej trzeba pomagac tym, ktorym mozna pomoc, a eksperymenty zostawic dla badaczy, a nie samych chorych.

Gość gość
Najgorsze to sa wlasnie takie lekarskie szuje, ktore zeruja na ludzkim nieszczesciu, dajac niepotrzebna nadzieje i jeszcze zdzierajac ostatni grosz

Gość AD666
na leczeniu raka zarabia się gigantyczne pieniądze - nie po to by wyleczyć tylko leczyć jak najdłużej pacjenta który i tak umrze - a kasa przepadnie, powinno być tak że dopiero się płaci po całkowitym wyleczeniu!