Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Także mężczyźni odczuwają tykanie zegara biologicznego

Polecane posty

Gość gość

Nie tylko kobiety... Ale i mężczyźni, i kobiety - uważajcie, bo to może prowadzić do kiepskich decyzji... Mój brat ożenił się z potworem.

Gość gość
Tak przy okazji macie może pomysł jak polubić bratową, która ma 32 lata, wygląda na 48, otwiera paszczę tylko po to, by komuś powiedzieć coś nieprzyjemnego i znana jest w szerokiej okolicy jako "materacyk"?

Gość gość
potwór nie potwór , ale jaki mam otwór @!

Gość gość
Twój brat ma własny rozum, ja wiem że czasem przykro patrzeć na decyzje bliskich ale czymś sie oni przecież kierują. Możesz mu powiedzieć co myślisz ale ostatecznie, jeśli brat dostanie po d***e od życia za tez związek, to on a nie ty. Jedź z nią ostro i nie daj się tak panoszyć. I stawiaj sprawy w prawdziwym świetle, nie dokładaj tylko pokazuj bratu jak sie sprawy mają. Mają dzieci? Że zegar tyka u mężczyzn to ja doskonale wiem. Mój mąż nalegał tak na pierwsze jak i na drugie dziecko, jest kilka lat starszy to pewnie dlatego. Ale nie ożeniłby sie na pewno z byle czym byle tylko miało macicę...... Nie szukaj tu usprawiedliwienia dla brata.

Gość gość
Mają synka i mały jest naprawdę fajnym, pogodnym dzieciakiem, zupełnie niepodobnym do mamusi...