Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nancjanka

Duchu Janusza czy tęskniłeś pytajnik

Polecane posty

Witam nancjanko Ubolewam ze wpuszczono Cie w maliny a nie mogłem temu przeciwdziałać,bo mi sie SPAM pokazywał przez cały dzień.Nic na buraczkowo nie przenosiłem do saama.Jaki miałbym w tym cel,pomyśl tylko?Sądziłem ,ze znasz mnie na tyle.:O:(Jednak rozstanie z cafe wytrąciło Cie dokładnie,ponieważ już nie znasz atmosfery cafe.Jest tak mówiac obrazowo bardzo CHU.JOWA.To co było piekne kiedyś juz nigdy nie powroci.Przecież taki leszczyk juken nie był nikomu znany,tylko zmiana na cafe na chu.jową i zobacz jak wypłynał na szerokie wody kafeterii.Wtedy nie miał nic do powiedzenia ,chociaż mianował sieę samoistnie sk****ysysńskim chamem i trollem i nic mu to nie dało.Nancjanko takie czasy nastąpiły i nic już w tym zakresie nie można zrobić.:O:( Mimo tego że chu.jowy czas nastał na cafe życze Ci miłego dnia i z uśmiechem.:D:D:D

Warto przeanalizować moją stopke nancjanko. Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. :classic_cool:

Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. :classic_cool:THE BEST

Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest HEHEHEHEHEHE

D:D:P:DODATKOWO:P:P:P Kobieta jest jak matematyka,trzeba umieć ją wykorzystać tylko nie rozumieć:D:D:D

Jakby był juken słynny tobym sie dowiedział ówczas od mojej profesorki na cafe.Nic o nim nie wspominała tylko o mmm757,rewq Wielbiciel75B.

janusze dusze jedyną przyczyną dla której zaczepiłeś się na kafe jest to że w 2009 miałem przerwę i nie pisałem :O

Moderacjo!! ten osobnik juken nie jest proszony na ten temat a bez przerwy spamuje temat powyższy!!prosze zajać sie nim

januszku musisz uważać gdzie co wklejasz w swoim bezmyślnym szale :classic_cool:

Gość Gwiazdorek z Dąbrówki
jestem duchu do twojej dyspozycji possam ci chu.jaszka :D

Diablica rogata ma dzisiaj wizyty w terenie :p ;) I a'propos Jukena pamiętam od dawna :) nie miałam jeszcze z nim zatargów nawet pod innym nikiem :classic_cool: Do zobaczyska:classic_cool:

Cóż mogę poradzić na to, jak juken sie zakochał bez wzajemności.:P:DSiema nancjanko.Bywaj częściej na swoim temacie:D

Gość gość
Duch nadawaj to twój temat obrzępało 😴

Gość gość
aktualizacja tematu :classic_cool: