Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam z Uk

Polecane posty

Gość gość

Slyszalyscie,ze mlode matki maja dostac vouchery do Matalan, John Lewis, Mothercare i największych supermarketów na łączną wartość £200, jeżeli zdecydują się na karmienie piersia? Fajnie co?

Gość ex_debill_znowu_po
może i fajnie, ale jako zachęta do karmienia piersią jest kompletnie poronionym pomysłem

Gość gość
a kto i jak udowodni, że karmią piersią? to po 1 a po drugie takie wkręty to tylko na kafeterii :]

Gość ex_debill_znowu_po
to nie wkręt - jest taka propozycja

Gość gość
tak jasne he he he chyba na kafeterii :D

Gość gość
Tez dzis o tym slyszalam. Poinformowal mnie o tym moj szef Anglik wiec to nie sciema.

Gość gość
To jest prawda, nie wiem tylko jak to ma byc sprawdzane. Ogolnie pomysl uwazam za kiepski, kobieta powinna karmic piersia, bo tego chce, a nie dlatego, ze dostanie £200.

Gość gość
No to taka zacheta ma byc,bo Wielka Brytania jest jednym z ostatnich krajow matek karmiacych piersia.Narazie to wszystko jest w planach programem ma byc objetych 130kobiet ciekawe czy zda to egzamin.

Gość gość
Jak ktos bedzie chcial karmic, to bedzie , tyle w temacie. £40 na miesiac to jest nic.

Gość gość
Wiadomo,ze decyzja o karmieniu tak czy siak nalezy do mamy,ale taka zacheta do karmienia naturalnego na pewno nie jedna mame przekona,niby niewiele na miesiac,ale zawsze to cos,za te 40f mozna dziecku cos fajnego co miesiac kupic :)

Gość gość
Niestety dotyczy to tylko Anglii a nie calego UK...

Gość ex_debill_znowu_po
uhmmm przekona te mamy co bedą potrzebowały kase na fajki albo alkohol, te, które chcą karmić będą karmić, wątpię, czy jakaś inna mama zrobi to za 200f - jedynie desperatka

Gość gość
Ale Wy macie jakis dziwny tok myslenia....Dlaczego zaraz na alkohol czy fajki? Zawsze tak wszystkich do jednego wora wrzucasz? Zreszta nie wazne.Ja uwazam ze pomysl jest fajny,ciekawe tylko czy zda egzamin.

Gość ex_debill_znowu_po
za to Ty nie masz żadnego toku myślenia, ale nie chce mi się dziś wyjaśniać dlaczego uważam, że to kiepski pomysł... może kiedyś

Gość gość
to prawda. Na razie zaczynaja pilot chyba w Leeds :)