Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki test ciążowy

Polecane posty

Gość gość

Robilam test w 22 dniu cyklu ( 7 dni po wspolzyciu ) i wyszedl negatywny :(( Zastanawiam sie czy to wina testu, czy moja ze za wszesnie zrobilam, czy poprostu ciazy nie ma ?? jakie testy polecacie ?

Gość dzikidzik
paskowy test pepino o czułości 10mlU. mi wyszedł w 26dc. Wydaje mi się, że u Ciebie za wcześnie na test... a jakie masz cykle?

Gość dzikidzik
te testy są w tesco (5zł)

Gość gość
w sierpniu odstawilam tabletki 1 cykl - 29 dni 2 cykl - 38 dni 3 - ??? nie mam pojecia kiedy sie spodziewac ... wolalabym by sie nie pojawilo @

Gość gość
Test z krwi beta hcg

Gość gość
tylko czy na bete nie jest a wczesnie ? i czy musze ja robic 2 razy by potwierdzic przyrost hormonu ?

Gość gość
juz ci pisałam ok 30 dnia cyklu beta już wyjdzie wiarygodna Jak wyjdzie że ciąża to po 2 dniach drugi i wszystko bedzie jasne

Gość gość
A na test "apteczny" za wcześnie nie było skoro go zrobiłaś? Zrób koło 30 dnia cyklu albo jeszcze dłużej poczekaj jak wytrzymasz. Powtarzać nie musisz jeśli chcesz jedynie potwierdzenia ciąży.

Gość gość
ja robiłam 3 rozne testy ciązowe kazdy negatywny. ginekolog przepisal mi orgametril na wywolanie miesiaczki! zaczelam krwawic, pojawily sie bóle i poszlam do innego lekarza ten dał skierowanie na badanie krwi i okazalo sie ze to 6tyg a przez te tabl,.moglam stracic ciaze, dzis moja corka ma problemy neurologiczne. dziewczyny badanie krwi kosztuje 12zl na mnie lekarka chciala zaoszczedzic jakbym wiedziala zaplacilabym sama..