Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawowy sluz w 9tygodniu

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny ma problem jutro zacze 9tydzien ciazy , od poczatku wszystko bylo OK , a w niedziele przy robieniu siusiu na papierze pojawil sie taki kakowy sluz ( jak tofi ) wystraszylam sie i pojechalismy do szpitala okazalo sie ze z dzieckiem wszystko ok serduszko bilo nawet sie ruszalo pani doktor byla w szoku nie dostalam zadnych lekow bo w kraju ktorym mieszkam ciaza zaczyna sie od 12 tygodnia , mimo wszystko mam polskiego gina u ktorego od poczatku biore duphaston poniewaz ostatnia ciaza byla ciaza biochemiczna .... i ten sluz mam do dzisiaj jest to kilka plamek przez caly dzien lub jest on bardzo zolty martwi mnie to bardzo , najgorsze ze do gina nie moge isc poniewaz jest na urlopie .... i mam pytanie czy ktoras kobietka tak miala ? i czy pozniej wszystko bylo ok ? bo martwie sie ze sreduszko przestanie bic :( dodam ze krwi nie bylo nawet raz ....

Gość gość
Moja koleżanka tak miała i gin jej powiedział, że tak się może zdarzyć bez powodu w czasie w którym normalnie miałaby okres czyli chyba tak u ciebie jest. Bierz dalej duphaston i oszczędzaj się, powinno być wszystko ok.

Gość gość
no wlasnie to sa dni w ktorych powinnam miec okres :) mam nadzieje ze tak bedzie

Gość gość
Trzymam kciuki. Na pocieszenie dodam, że mam w rodzinie osobę która miała zawsze obfity okres, a jednego miesiąca był bardzo skąpy. Poszła do gina i okazało się, że to jest koniec 4 miesiąca ciąży. Przez 3 pierwsze miesiące miała normalne obfite krwawienia, dopiero w 4 lżejsze ;)

Gość gość
ja mialam w 6 tyg ale u mnie nabieral ciemniejszego koloru nawet z krwia.tez dostalam duphaston i bralam chyba do 14 tyg.tez mowila ze moze okres by akurat przypadal.teraz jestem w 21 tyg.czasem widze sluz taki kremowy ciagnacy ale staram sie nie wpadac w panike.

Gość gość
dobrze, że bierzesz duphaston, bo takie plamienia moga oznaczać niestety również spadek progestronu, i że z dzieckiem wszystko w porządku, powodzenia

Gość gość
z tym okresem to jeden przypadek na milion ze ze sie zdarza bynajmniej moim zdaniem , mam nadzieje ze to minie i duphaston pomoze :( raz sie nasila a za chwile niema wcale , dodam ze to tylko wylatuje ze sluzem podszacz siusiu ani w innych sytuacjach niema