Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casa massima

dzieci i zwierzęta

Polecane posty

Gość gość
ja mam nieokrzesanego wyzla, wielki i do tego morderca bezdomnych kotow, wrazenie robi grozne i nikt nam na podworko nie wchodzi, jednak jak sie urodzila corka to byl dla niej super, pilnowal wozka, przybiegal na kazdy placz i znosil wszelkie zabawy, jak mala miala ze 2 lata to chciala go prowadzac na smyczy, no i pies wiedzial, ze nie moze ciagnac, szedl zawsze bardzo powoli nawet jak zobaczyl kota czy wiewiorke (pies mysliwski)to nie szarpal, do tego na sankach ja wozil, Pies jak jest wychowywany normalnie, to jest super towarzystwem dla dziecka, oczywiscie nie mozna pozwalac dziecku na zameczanie zwierzaka ale mozna fajnie nauczyc delikatnosci

Gość gość
gość A ty juz bez pseudonimu "malo sympatyczna" wyzej ?To twoje okreslenie,dlaczego sie pieklisz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o co ci chodzi anonimowy gostku? ja nie mam sie czego wstydzic, zawsze pisze pod swoim pseudonimem

Gość gość
To ty wyzej,gostku,dalej nie rozumiesz,ze to bylo do osoby o pseudonimie "malo sympatyczna",bo to jej obrazliwe slowa...Ale w sumie,jezeli chcesz wziac dla siebie-to tez mozesz :D

Gość gość
16.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość gość A ty juz bez pseudonimu "malo sympatyczna" wyzej ?To twoje okreslenie,dlaczego sie pieklisz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o co ci chodzi anonimowy gostku? ja nie mam sie czego wstydzic, zawsze pisze pod swoim pseudonimem Jakim pseudonimem...anonimowy gostku?Nie masz się gdzie wył

Gość gość
...adować ? sorry

Gość gość
...adować ? sorry

Gość gość
Dziecko wychowuje sie doskonale ze zwierzakiem,jezeli rodzice kumaci ;)

Gość KOTYlion
gość 16.11.13 gość A ty juz bez pseudonimu "malo sympatyczna" wyzej ?To twoje okreslenie,dlaczego sie pieklisz? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o co ci chodzi anonimowy gostku? ja nie mam sie czego wstydzic, zawsze pisze pod swoim pseudonimem Jakim pseudonimem...anonimowy gostku?Nie masz się gdzie wył xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx SPIERD.LAJ :) trollku

Gość gość
kiedyś rozmawialiśmy z mężem czy była by rzecz lub kwota za którą oddał by naszego psa odpowiedział całkiem serio że nawet za najnowszego mercedesa by nie oddał, niema takiej ceny :D

Gość gość
do wyzej-mi tez tak powiedzial,ale nie maz,tylko syn,siedmioletni ;)

Gość gość
Dodam,ze mowa byla o naszym kocie...

Gość gość
Zawsze fajnie miec zwierzaka...

Gość _Krakus_
Ja mam 11 letniego owczarka niemieckiego. Ogólnie nigdy nie miała kontaktu z dziećmi, dlatego tez martwiłam się jak zareaguje i jestem w ciężkim szoku - ale pozytywnie. Pies pilnuje dziecka, nie ma ono prawa nawet zakwilić bo zaraz z kuchni czy drugiego pokoju zostanę zaciągnięta do łóżeczka. Nie potrzebuję elektronicznej niani po prostu:) Oczywiście położna w szpitalu stwierdziła że "co my zrobimy jak będzie trzeba oddać psa bo mała na pewno będzie uczulona".... nie wiem skąd wzięła ten pomysł, puki co dziecko nie przejawia sygnałów jakichkolwiek uczuleń.

Gość gość
My mielismy najpierw kota,potem dziecko...Wyszlo w testach,ze ma alergie na kota,kiedy mial 3 lata.Zwierzaka nie chcielismy oddawac...Wiec kot nie mial dostepu do pokoju dziecka,a dziecko nie dotykalo kota...Teraz dziecko ma lat 10 i zadnej alergii na kota..I swojego malego kotka :)

Gość gość
My mielismy najpierw kota,potem dziecko...Wyszlo w testach,ze ma alergie na kota,kiedy mial 3 lata.Zwierzaka nie chcielismy oddawac...Wiec kot nie mial dostepu do pokoju dziecka,a dziecko nie dotykalo kota...Teraz dziecko ma lat 10 i zadnej alergii na kota..I swojego malego kotka :)