Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jaka dieta

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jaka jest najlepsza dieta ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie, no , normalnie mnie rozwalaja te tematy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emiliana22
U mnie sprawdza si臋 ta od dietetyka. Bior臋 i stosuj臋 j膮 od dw贸ch miesi臋cy i na razie nie jest 藕le. Do tego spooro 膰wicz臋 - w domu i w klubie fitness. Tym sposobem pozby艂am si臋 11,5 kilograma, ale jeszcze potrzebuj臋, dlatego wespr臋 si臋 takimi kapsu艂kami wspomagaj膮cymi odchudzanie - www.skracaj.com/e27a.html . Opinie maj膮 dobre, wi臋c chyba mi si臋 uda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olcia Dubicka
Nie ma jednej najlepszej diety, najlepsza to taka kt贸ra jest dobrana do Twoich potrzeb i dzia艂a :) Mi pani u kt贸rej opiekuj臋 si臋 maluchami zarekomendowa艂a tabletki odchudzaj膮ce Forever Slim, naby艂am od niej pierwsze opakowanie w podarunku a te偶 mo偶na je dosta膰 na allegro. Jako 偶e najskuteczniej jest bra膰 je 3 miesi膮ce zaopatrzy艂am si臋 w 3 opakowania w zni偶onej cenie. Jeszcze dodatkowo zarazi艂a mnie zdrowym od偶ywianiem. Stosuj膮c si臋 do tego po miesi膮cu spali艂am 9 pierwszych kilogram贸w ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami kt贸rymi si臋 opiekuj臋 i w piaskownicy ;) Wcze艣niej by艂am na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie by艂o takich rezultat贸w ;) Tabletki zosta艂y dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Nie ma w nich te偶 偶adnej zab贸jczej chemii tylko naturalne sk艂adniki co zarazem nasila bezpiecze艅stwo

Udost臋pnij ten post