Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka dieta

Polecane posty

Gość gość

jaka jest najlepsza dieta ?

Gość gość
nie, no , normalnie mnie rozwalaja te tematy

Gość gość
dokładnie

Gość Emiliana22
U mnie sprawdza się ta od dietetyka. Biorę i stosuję ją od dwóch miesięcy i na razie nie jest źle. Do tego spooro ćwiczę - w domu i w klubie fitness. Tym sposobem pozbyłam się 11,5 kilograma, ale jeszcze potrzebuję, dlatego wesprę się takimi kapsułkami wspomagającymi odchudzanie - www.skracaj.com/e27a.html . Opinie mają dobre, więc chyba mi się uda.

Gość Olcia Dubicka
Nie ma jednej najlepszej diety, najlepsza to taka która jest dobrana do Twoich potrzeb i działa :) Mi pani u której opiekuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. Stosując się do tego po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co zarazem nasila bezpieczeństwo