Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schizofrenia

Polecane posty

Gość gość

a bezsenność, brak uczuć, nie dbanie o higienę

Gość gość
Stróż nie wyjdziesz juz z tego

Gość gość
dlaczego ludzie tak boją się schizofreników?

Gość gość
bo są nieobliczalni, jak można się nie bać zwyrodnialca, kogoś całkowicie pozbawionego uczuć. Ja gdybym zobaczyła Stróża wiałabym gdzie pieprz rośnie

Gość gość
ale nie każdy schizofrenik jest taki, ja mam schizofrenie i nie zrobiłabym nikomu krzywdy, zawsze uciekam i reaguję lękiem.

Gość gość
jest to działanie szatana w 50%

Gość gość
gość 14:01 zgadzam się z Tobą, ja w psychozie widziałam matkę boską, która mówiła mi, że się od niej odwróciłam i modlitwy na nic się zdadzą, był przy mnie cały czas wysłannik diabła i mówił, że jestem jego

ludzie boja sie schizofrenikow bo jest w naszym spoleczenstwie ogromna stygmatyzacja ludzi chorych psychicznie lepiej ich sie pozbyc niz nauczyc sie jak z nimi zyc, poprostu ciemnogrod

Gość gość
a Stróż fascynuje sie przemocą ciągle pisze o g***tach itp

Gość gość 12
podobno słabych się eliminuje , nie?

Gość gość
ja biorę tabletki i normalnie funkcjonuję, nikomu nie przyznałam się do choroby, bo wiadomo co by było, śmieszne, ktoś siedzi ze mną w autobusie i nie wie, że siedzi obok schizofrenika i jakoś jest wszystko w porządku,

Gość gość 12
gdybym była matką Stróża za cholerę nie zasnełaby w mieszkaniu w ktrórym on jest

Gość gość
kto to Stróż?

Gość gość 12
Stróż to straszny zwyrodnialec ma na imie Peter, choruje na schizofrenię, ok to rozumiem, ale zwyrodnialstwa i przestępców nie rozumiem, gardze takimi

Gość gość
alez z was matol;y.....choroba jak choroba ciesz sie ,ze jej nie masz .dzis mam ja jutro moze ty.a tak w ogole mamy XXI wiek i leki sa teraz super .....i nawet nie wiesz kto jest schizofrenikiem...........alez jestescie bezmozgowi...najlepiej podac moze eutanazji ,,,,,,,,,,,,,,,,chore spoleczenstwo..nad wasza glupota trzebaby bylo sie zastanowic!!!!

Gość gość
gośc powyżej dzięki za to co napisałeś, przynajmniej jest garstka osób, któa nie myśli stereotypowo. Ja z diagnozą czuję się bardzo skrzywdzona, bo biorąc leki nie odczuwam objawów i normalnie się zachowuję, ale wiem jak reaguje społeczeńśtwo na osobę która w ogóle się leczy, niedawno w pracy usłyszałam rozmowę koleżanek o innej koleżance: - słyszałaś A. leczy się u psychiatry, - no co ty? na co?! - ma jakąś depresję, chyba poważną bo bierze ciężkie psychotropy - takich to powinni zamykać w zakładzie, a nie wypuszczać do normalnych ludzi! :O

Gość gość
chore spoleczenstwo i nie maja pojecia ,co to znaczy choroba,ze mozna normalnie zyc i byc,trzeba brac leki i nic wiecej!!!!!!Pozdrawiam .....ja nie mam tej choroby,ale ktos ja ma z mojego otoczenia i w ogole nie widze jakolwiek zadnej roznicy w zachowaniu...jak czytam te bzdury to mysle,ze osoby powyzej nie maja pokolei.....ludzie mamy XXI w ,a nie sredniowiecze!

Gość gość 12
ale są tacy co się nie leczą, są przestepcami nawet

Gość gość
tutaj piszemy o ludziach dotknietych ta choroba i leczacych sie.a ile ludzi jest zdrowych i "odwala" im na calego....morduja,gwalca,okradaja, i dt

Gość gość
ale ja 'znam" dzięki bogu w cudzysłowiu schizofrenika zwyrodnialca i co ?? Zrozumienie dla takiego???? NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
precz z takimi

Gość gość
1974 - feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee