Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 tc i skrocona szyjka i rozwarcie na 1 palec

Polecane posty

Gość gość

dzis wlasnie sie dowiedzialam,ze mam wyraznie skrocona szyjke i przepuszczona ona jeden palec. mamy,ktore juz rodzily po jakim czasie od informacji,ze ich szyjka ma rozwarcie na jeden palec urodzilyscie?? chcialabym juz zobaczyc swoje malenstwo :)

Gość gość
z takim rozwarciem chodzilam od okolo 5 miesiaca ciazy a urodzilam w 40tc :) Szyjke tez mialam skrocona,roznie bywa

Gość gość
Ja od 20 tyg mam1.5 cm szyjka i rozwarcvie na palec jestem w 33 tyg. Reguly nie ma ja duzo leze zeby donosic ciaze. Niektore kilka mies chodza z takim rozwarciem a niektore tydzien

Gość gość
Ja z rozwarciem na 2 palce chodziłam tydzień.Możesz urodzić ''zaraz'' albo za 3-4 tyg.Nie ma reguły na to.

Gość gość
w pierwszej ciąży rozwarcie na palec i skróconą szyjkę miałam od 22 tygodnia urodziłam w 38/39 tyg, teraz z rozwarciem na palce chodzę od 9 tyg

Gość gość
Ja tak miałam od 34 tc, urodziłam w 42 - a szyjkę rozwierała mi położna ręcznie ( najgorszy moment całego porodu) taka była " zapieczona".

Gość gość
no,ale te wasze rozwarcia od 20 czy tez 9 tygodnia ciazy to anomalia ciazowe, a u mnie przebiega wszystko prawidlowo,rozwarcie zrobilo sie dopiero w 37 tc wiec powinno pojsc wszystko inaczej :) powodzenia wam zycze

Gość gość
no ja tez od polowy ciazy chodzilam z rozwarciem i szyjka skrocona a urodzilam w 39 tyg na szczescie bo oczywiscie straszyli mnie wczesniakiem no i musialam lezec

Gość gość
a ja właśnie na to leżę już 2 miesiąc

Gość gość
ja chodze po schodach,chdoze na zakupy,sprzatam prasuje wieszam pranie i wszystko co robi sie na wolnym w chalupie.ciekawe kiedy urodze

Gość gość
ja skróconą szyjkę miałam już w 28 tc,rozwarcie na palec w 36tc -urodziłam w terminie