Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel od kataru

Polecane posty

Gość gość

Hej. Nie wiem czy biec już do lekarza czy jeszcze zaczekać..Moja córka od dwóch dni kaszle i ma katar, ale kaszel ewidentnie jest od tego cholernego kataru który jej spływa do gardła. W nocy budzi się i krztusi, nie może spać. Co mogę jej podać żeby jej się polepszyło?córka ma 1,5 roku

Gość gość
Idz lepiej do lekarza. Katar to nic innego jak zaśluzowanie dziecka. Śluz spływa i pojawia się kaszel. Idź na osłuchanie czy płuca i oskrzela są czyste.

Gość gość
Moj syn od kataru zawsze ma mega kaszel,nie daje zadnych syropow,oklepuje go tylko i sam mu przechodzi.

Gość gość
Na odśluzowanie polecam kasze jaglaną, rosoły na wołowinie i indyku z dużą ilością imbiru i majeranku. Zupy jakiekolwiek byle z warzyw słodkich i ostrych typu marchew, pietruszka, seler, por, cebula, czosnek - no i dodatkowo imbir i majeranek. Musisz wygrzac dziecko żeby sluz wyszedł.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi..poczekam i zobaczę jak będzie jutro i faktycznie oklepię ją na noc.

Gość anka799
Zawsze możesz poprosić o doradę Panią doktor na stronie: www.hartujmisie.pl Nam wiele razy jej rady bardzo pomogły :)

Gość gość
Przy ewidentnych problemach z oddychaniem potrzebna konsultacja lekarska!