Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wanna Ravak

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was posiada wannę z firmy Ravak? Kosztują trochę i chciałabym wiedzieć za co płacę. Justyna

Gość gość
Dobra, dawaj z reklamą, Justyna. Czekamy.

Gość gość
Chyba sie niezrozumieliśmy.

Gość gość
Justyna, ja kupiłam wannę Ravak pół roku temu, chyba się nazywała rosa, taka asymetryczna. Była w atrakcyjnej cenie, nie napiszę gdzie bo będzie reklama. W każdym razie użytkują ją od jakiegoś czasu i jestem z niej zadowolona. Najważniejsze, że szybko i łatwo można ją umyć. Kształt też ładny, ale to już rzecz gustu ;) Przy okazji zapytam, bo w zasadzie szukałam na forach opinii o kabinach Ravak, czy ma ktoś z Was o nich zdanie?

Gość gość
Witam, Trochę dawno pisałaś, ale teraz to zauważyłam. JA posiadam wannę Ravaka i jestem bardzo zadowolona, trzyma ciepło, łatwo utrzymuje się ją w czystości i generalnie ładny ma wygląd. Polecam

Gość Sylwek74
A ja kupiłem wannę dla dwóch osób i czadddd ... Polecam w zimne śnieżne wieczory o Boże ale super !!!! Chyba jeszcze bardzie pokochałem moją żonę :)

Gość gość
Dobry z Ciebie gość! Haa ja męża namówię .

Gość gość
Z czasem na akrylu wychodza takie zolte plamy. Pozostala armatere mam z cersanitu.on wyglada super w pownaniu do wanny, wiec ja nie polecam.

Gość gość
Proponuję użyć wody utlenionej, sody oczyszczonej lub octu - czasem warto go podgrzać. Mi pomagają zawsze takie domowe sposoby. Polecam i myślę, że to nie jest kwestia wyboru producenta - tylko eksploatacji - z każdym się tak robi.

Gość gość
no takie to proste z tym czyszczeniem..... :D

Gość gość
to przyjdźcie do mnie i wyczyśćcie . plisss .

Gość gość
to proste z tym czyszczeniem, i działa super

Gość Zośka_K
tak ja spróbowałam te środki tego Ravaka i są nie złę - jeden minus - drogie ale coś za coś. Polecam

Gość Teresa_L
łatwo mówić, ja kupiłam u nich zwykłą klasyczną wannę ravak i już środki czystości to sama sobie sodą czyszczę.Domowymi sposobami ale z wanny jestem bardzo zadowolona, nie wiedziałam, że tak długo potrafi trzymać ciepło.

Gość Pola1978L
No robi wrażenie :) Ale wg mnie to nie trzyma pewnie ciepła jak te np Ravaka. Wykonane są z akrylu. Ja kupiłam sobie takąhttp://www.ravak.pl/pl/wanna-rosa-ii (3 miesiące temu) i jestem bardzo zadowolona. Szczerze to czekam na chłodne jesienne wieczory, wtedy to naprawdę się sprawdzi z tym ciepłem.

Gość MałgośK
tak też lubię te klimaty z ciepłą wodą w jesienne wieczory. A może ktoś kupił sobie taką wannę z tymi zagłówkami? Czy to jest wygodne rozwiązanie ? Polecacie ? może jakieś oferty poproszę

Gość Arletaaa
te nagłówki są na takie przyczepiaki i one się odrywają często - ale jak dla mnie to zaleta. Łatwiej wyczyścić wannę dzięki temu. JA polecam.

Gość Halinqa
a ja z tymi zagłówkami bym nie kupowała, ale Ravak polecam . Ja mam zwykła standardową wannę klasyczną . w dobrej cenie ...

Gość remontówka
tak te zagłówki się odklejają i pływają po wannie. Ale w sumie jak się leży to przyjemnie. Ja bym jednak wybrała Ravaka bez zagłówków bo zawsze można sobie ręcznik podłożyć pod głowę .

Gość gość
nagłówki to nie problem, ważne że wodę ciepłą długo trzyma .

Gość Filozoff123
niezłe mają referencje, uważam , że warto się nimi zainteresować.

Gość Maniek44
tak zainteresowałem się tym Ravakiem i strona robi wrażenie i nawet dobre opinie w necie mają . Muszę sobie jechać do nich do salonu i na żywca pooglądać .

Gość Elka_81
mi się podoba że ten Ravak długo trzyma ciepło

Gość ELIZAQ
ja się cieszę kupiłam sobie ostatnio wannę freedom jest śliczna i cudownie sobie leżeć w jesienne wieczory :) polecam

Gość gość
Bardzo polecam wannę tej firmy! Piękna, wygodna, świetna w czyszczeniu. :) Kupiłam swoją na http://www.domeko.com.pl/ . Jestem z niej bardzo zadowolona, więc daję wielką rekomendację!

Gość Olka_desainerka
fajna strona, nie wiedziałam,że sprzedają produkty ravaka. Mają fajne aranżacje wnętrz. skorzystam dzięki