Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Gość zapytana za

no dlaczego?

Gość GOSCkkkk
bo sa nienormalni dlatego

Gość gość
o które samotne matki chodzi? te puszczalskie czy te porzucone, wdowy, rozwódki?

Gość gość
bo Polacy - katolicy to wprost uwielbiają! to jak sport narodowy !!!

Bo wkurza ich upadek kobiet, wkurza ich masowe puszczalstwo i k******o pospolite. Samotne matki są przykładami takich kobiet.

Gość zapytana za
samotne matki to tez ludzie i maja prawo do szczescia do drugiej szansy nie sa puszczalskie no moze nie wszystkie ale nie rozumiem ludzi ktorzy uwazaja je za gorsze

Gość Clc
a dlaczego nikt nic nie mówi i nie wyżywa się na puszczalskich facetach ?? zapuszczających kutafona gdzie tylko się da ?? no pytam się ?

Gość mlot
tacy ludzie ci co obrazaja to same odpady spoleczne i tyle w tym temacie :)

Bo faceci nie są matkami. Kobiety mają seks na zawołanie i mogą wybierać a faceci nie, faceci mogą co najwyżej zdobywać, kobiety mogą mieć seksu tyle ile chcą.

Gość truuue
prawda

Gość Clc
dobre hahahahahah no tak...to kto w takim razie może być ojcem...przecież nie biedni, cały czas szukający, zabiegający o seks faceci...ale się uśmiałam....normalnie rewela..

Gość gość
same wymagacie doświadczonych i takich sobie cenicie dlatego taki facet to macho wg kobiet. a samotne matki to w większości puszczalskie, które zostały same z dzieckiem. Szkoda tylko tych normalnych kobiet co zostają samotnymi matkami bo te pierwsze psują im opinię.

obrazac absolutnie nie powinni, ale niestety wiele samotnych matek jest nimi li tylko przez wlasna lekkomyslnosc :o absolutnie nie wszystkie, ale wiele.

Clc-Facet musi się natrudzić aby mieć seks, musi mieć do tego talent, ale także poświecać swój czas, kombinować, wydawać kasę itp. A kobieta nic nie musi, wchodzi na net, daje ogłoszenie że szuka faceta na seks i wybiera spośród kilkutysięcy facetów z którym chce się bzyknąć. Po prostu taka natura, był taki test, facet podchodził do dziewczyn(przystojny młody chłopak) i pytał się ich czy pójdzie z nim do łóżka na seks , na 100 kobiet to 100 odpowiedziało że nie. Gdyby to laska podchodziła do facetów i im takie propozycje składała, to 99 powiedziało by tak a ten co nie, to był by pewnie pedał.

Gość A na co komu
Bo odwazyly sie zyc bez faceta I czesto jest I'm lepiej niz z facetem. Radza sobie, co facetow bardzo wkurza, bo mysleli ze bez nich poumieraja chyba. Poza tym jak ktos napisal, nawet samotne matki maja wiekszy wybor kandydatow do seksu (bo kuli u nogi w domu w postaci faceta juz nie chca, juz to przerobily) niz przecietny facet.

Gość zapytana za
szkoda mi tych matek ktore staraja sie jak moga a od spoleczenstwa naszego wspanialego dostaja tylko obelgi smutas.gif a facetom wszystko uchodzi ach niektore ludki naprawde sa bez serca i calkowicie pozbawieni empati

Gość gs
akurat wg mnie macho = zero odpowiedzialności, wystylizowany facecik z przylizaną, wygoloną bródką, wyżelowanymi włoskami, którego wiecznie fujara swędzi i bajeruje panienki, a jak któraś zaciąży to ucieka macho, gdzie pieprz rośnie, bo nie ogarnia, że z seksu mogą być dzieci.

A na co komu-Tylko że samotni matki korzystają z kasy facetów, bo biorą kasę od Mopsu itp, a na to wszystko płacą ludzie pracy, czyli faceci.

zapytana za- A mnie nie szkoda, to wyrafinowane k***y, do faceta będą miłe aby im pomógł, coś zrobił a r****ć pójdą się do innego. Mają k***wską naturę

Gość gość
A na co komu Bo odwazyly sie zyc bez faceta I czesto jest I'm lepiej niz z facetem. Radza sobie, co facetow bardzo wkurza, bo mysleli ze bez nich poumieraja chyba. x gówniara, która chciała pokazać całemu światu, że jest zosią samosią i sobie samotnie dziecko zrobiła nie powinna być matką.

Dokładnie, dziecko wychowane bez ojca będzie g***o warte.

Nic nie mam do samotnych matek. Ale zauważyłem, że młodym matkom (nie wiem, czy samotnym), czasem w dekiel wali. :D Sytuacja z życia: Podszedłem szybko do bankomatu. Wkładam już kartę do środka. Nagle podchodzi do mnie baba z wózkiem i mówi: Przepraszam!!! Byłam pierwsza!!! Ja do niej: Przykro mi, ale nie była pani pierwsza i kontynuuję. :P Już wsadziłem kartę, już wpisałem pin, już wybrałem kwotę i słyszę: "Świnia, nie facet!!!" :D Podobna sytuacja: Wracam z roboty. Wstąpiłem po drodze do biedronki. Stoję przy kasie, podchodzi starszy gość, bierze ode mnie koszyk (swoją drogą znajomy z pracy), po czym podchodzi do niego babka z niemowlakiem na dekolcie i mówi: "Przeprasza!!! Ja też czekam!!!" :D Ale patrzyła się na niego z taką wściekłością, mimo że odstąpił jej koszyk... :D

Gość gość
jak kobiety się puszcząją zamiast związać się z porządnym mężczyzną to zostają samotnymi matkami

Gość Clc
a kobiety, to niby nie ludzie pracy...no weź skoro piszesz "Tylko że samotni matki korzystają z kasy facetów, bo biorą kasę od Mopsu itp" to sam sobie odpowiedziałeś a'propos odpowiedzialności i przygotowania do życia facetów, nie wszystkich oczywiście, ale tych "proszących o seks" '

Gość gość
nie ma to jak maciora wyzywająca od świń:) niekonsekwencja.

Gość zapytana za
o masakra ludki co wy wypisujecie to jest straszne dobrze ze mnie nie otaczaja tacy ludzie jak wy !!!

Gość gość
skąd wiesz, że nas nie znasz:D naiwna istoto

zapytana za-A co, jesteś samotną matką?

Gość Clc
zauważyłam taką prawidłowość : samotna matka = puszczalska, szmata, g***o z jej dziecka będzie, k****, d****a itd itp samotny ojciec = bohater prawie narodowy, super gość, ten to dba o dziecko i na pewno dzieciaka na porządnego obywatela ( czytaj w Polsce katolika) wychowa, brać z niego przykład....