Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Gość gość
były badania robione przed wojna, po wojnie i efekt jest ten sam, dzieci samotnych matek, dzieci wychowywane z ojcem debilem to az ponad 70 procent wszystkich przestepstw, dlatego uwazam kobiety za ignorantki, za młodu imponuje głupota, by potem po latach stwierdzic ze popełniły bład odwołuje do książek medycznych a niena głupkowate portale

Gość Clc
BSA - to wyobraź sobie, ze jeszcze więcej od samotnych matek jest facetów, którzy migają się od płacenia alimentów...i to właśnie im podziękuj, że tak bardzo fiskus się okrada z tych Twoich podatków, których i tak nie płacisz

Gość qwrd
były badania robione przed wojna, po wojnie i efekt jest ten sam, dzieci samotnych matek, dzieci wychowywane z ojcem debilem to az ponad 70 procent wszystkich przestepstw, dlatego uwazam kobiety za ignorantki, za młodu imponuje głupota, by potem po latach stwierdzic ze popełniły bład odwołuje do książek medycznych a niena głupkowate portale

Gość gość
BSA Pavlo1985- Już ci pisałem że jesteś idiotą, teraz ci znów to udowodnię. Otóż podatek od pracy jest jednym z wielu podatków. Całego podatku płacisz ok 80% twojego dochodu, natomiast pracując na czarno to zaledwie jakieś 65%-70% odprowadzasz do państwa. Jakim ty musisz być półgłówkiem, skoro myślisz że podatek się płaci jedynie przy odebraniu wypłaty. Otóż nawet menem, jak sprzeda puszki i kupi sobie wino i paczkę fajek, to płaci ogromny podatek, każdy produkt i każdy najniejszy obrót pieniądza, to jest pobieranie podatku. Jak chcesz nie płacić podatków, skoro każdy produkt i każda najmniejsza usługa jest opoatkowana, jakim cudem chcesz nie płacić podatków baranie!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx czyli samotne matki również mocno wspomagają budżet wydając na mleko, pieluchy, ubrania, jedzenie, zabawki i ksiązki do szkoły, co???!!!

Gość A TAK PYTAM
faceci to debile nie sa nic warci kobieta nie potrzebuje wcale tych swin w zyciu po co marnowac czas na jakiegos wieprza pozbawionego mozgu wszyscy bez wyjatku sa tacy sami jeszcze raz bez wyjatku .... tak tak a teraz mnie poobrazajecie drogie dzieciaczki czekam na to z ekscytacja :) pozdrawiam wszystkich tepych czyli ogolem wszystkich facetow :)

Gość qwrd
ja nie obrazam samotnych matek, madrzejsze juz nie beda, ale uczulam cały czas kobiety przed głupota innych, sam jestem dzieckiem takiej kobiety i znam temat od zaplecza, wina nie lezy tylko po stronie faceta, jak to wszystkie maja sie w zwyczaju tłumaczyc, nikt nie bedzie mi wciskał kitu, że ktos sie zmienia nagle, a winna jest zawsze tylko jedno strona, bo przeciez druga jest swieta, nie widzialy gały co brały, moze jakis naiwniak w uwierzy

Głupi temat. Nikt de facto (w realnym życiu) nie obraża samotnych matek. Mierżą trochę te samotne matki, które przyjmują stanowisko roszczeniowe (że ktoś nie chce się wiązać z samotnymi matkami etc). No, ale pogadać sobie mogą. ;) A jak już są obrażane to przez mohery po 50 roku życia. A w tym przypadku, to nie nasz problem...

Clc-Pokaż mi człowieka, który zarabia i nie płaci podatku...

Gość qwrd
A TAK PYTAM skoro tak to olewasz to po co te wyzwiska, uderz w sto a nozyce sie odezwa? trzeba myslec po a nie po fakcie udawac madra, wierz mi ze mimo głebokich staran nie wychowasz dziecka na zupełnie normalna osobe, jelsi ktoras kobieta tak uwaza to gratuluje arogancji, wlasnie wzgledem własnego potomstwa, zycie iluzja nic nie da

gość-Samotne matki nie pracują, wiec tym samym podatku nie mogą płacić. Człowiek który nie pracuje a tym samym nie zarabia, to nie jest w stanie zapłacić podatki, bo pieniądź to jest praca.

Słowem, darowanemu koniowi się nie zagląda, a kto płaci ten wymaga. :p

"darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda" - miało być

Pavlo1985- Już ci pisałem że jesteś idiotą, teraz ci znów to udowodnię. X Już się gubię - wczoraj pisałeś,że jestem r****czem, dzisiaj,że idiotą. Zdecyduj się ;) X " Otóż podatek od pracy jest jednym z wielu podatków. Całego podatku płacisz ok 80% twojego dochodu, natomiast pracując na czarno to zaledwie jakieś 65%-70% odprowadzasz do państwa." X Co Ty idioto odprowadzasz za podatek pracujac na czarno? Kto Ci takich głupot nagadał,że na czarno jakis podatek odprowadzasz. Może jeszcze pracując na czarno ZUS masz płacony co? Tobie chyba zabierają część wypłaty na czarno za twarzowe i dlatego twierdzisz,że jakis podatek za Ciebie płacą ;) X Jakim ty musisz być półgłówkiem, skoro myślisz że podatek się płaci jedynie przy odebraniu wypłaty. Otóż nawet menem, jak sprzeda puszki i kupi sobie wino i paczkę fajek, to płaci ogromny podatek, każdy produkt i każdy najniejszy obrót pieniądza, to jest pobieranie podatku. Jak chcesz nie płacić podatków, skoro każdy produkt i każda najmniejsza usługa jest opoatkowana, jakim cudem chcesz nie płacić podatków baranie!!! X Ale to nie jest podatek w zwiazku z wykonywaniem czynności zwanej pracą idioto a to właśnie z tego podatku powstają różnego rodzaju zapomogi, zasiłki itp. Ty się chyba z ch**em na rozum zamieniłeś skoro takich prostych rzeczy nie rozumiesz

Gość luku luku
bsa - coz za glupi czlowiek z ciebie samotne matki nie pracuja ahahaha a to dobre sie usmialam

Gość gość
nikt ich nie obraża...to one czują się obrażone zreszta na byle uwagę jak gdyby były,,matkamiboskimi,, ...k***a j****a....

Gość Clc
BSA - a za parę latek te dzieci tych znienawidzonych przez Ciebie samotnych matek, szmat itp...itd będą z**********y na Twoją emeryturkę, poza tym te samotne matki też wcześniej pracowały, bądź cały czas pracują ( samotna matka nie równa się niepracująca) i płacą składki za siebie, z których zresztą ten zafajdany pseudorząd i tak okrada, a skoro tak brnąć w to dalej, to w małżeństwie w większości kobieta po urodzeniu dziecka jakiś czas nie pracuje i nie zarabia, jesli w ogóle zechce wrócić do pracy, takze nie uogolniaj i daj spokój kobietom...bo kto, jak nie one musza niestety rodzić dzieci...gdyby to faceci rodzili dzieci świat wyglądałby zupełnie inaczej.

argumentacja Pavloćośtam: zj***e, idioto, ograniczona umysłowo:D pewnie sam jesteś ochlejusem i napisałam coś niepoprawnego politycznie:D

gość - dokładnie. Pozycja roszczeniowa i obraza majestatu. Ale jakie to ma znaczenie? Co one mogą mi zrobić? Wydać swoją nędzną opinię, która dla mnie się nie liczy? Dlatego uważam, że to bez sensu temat...

Gość bla bla blaergh
za pare lat dziec tych samotnych matek beda mialy powazne problemy w zyciu dorosłym, łacznie z tym ze beda w wiekszosci popełniac te same błedy co ich rodzice, powielac cos przez co same cierpiały

Gość hgfdgghfs
nie obrazam samotnych matek, ale tez nie bede ich podziwiac, widze co sie dzieje ;/

Pavlo1985- Ty jesteś naprawdę debilem czy sobie z mnie jaja robisz? Masz jakiekolwiek pojęcie o gospodarce? Twoja matka to po melinach się r*****a że taki debil jesteś? Twoim zdaniem paliwo kosztuje 5,5 zł? Twoim zdaniem to żywność kosztuje bez zawartości podatku? Wiesz debilu że państwo najwięcej kasy ma z akcyzy, podatku VAT i innych a najmniej z PITów(dochodowy). Facet debila z siebie robisz, skoro nawet podstawy nie wiesz, w szkole uczą co to jest cena neto i cena brutto. Pracując na czarno to masz jedynie neto , ale z towarami tak się nie da, bo idąc do supermarkietu to za twoją kase i tak musisz zapłacić bruto a nie neto. Czy każdy lewak jest takim debile jak ty? Nie dziwię się że głosujecie na socjalistów.

Jakby Ciebie mało interesowało to byś nie ustosunkowywała się do moich wypowiedzi pod Twoim adresem ;) Kogo próbujesz okłamać ,że jest inaczej? Siebie?

Gość Clc
jak ktoś nie potrafi logicznie rozumować i wypowiadać się, a tylko obrażać innych...to twierdzi, ze temat bez sensu...Twoja obecność jak najbardziej tez bez sensu ...zobacz, czy nie ma Cię na innym portalu, czy tez topicu, nikt tu za Tobą nie będzie tęsknił Swyft i reszta wyznawcow

"a za parę latek te dzieci tych znienawidzonych przez Ciebie samotnych matek, szmat itp...itd będą z**********y na Twoją emeryturkę, poza tym te samotne matki też wcześniej pracowały, bądź cały czas pracują" Statystyki mówią same za siebie, że z takich dzieci rzadko wyrasta coś dobrego. Poza tym jak taka samotna matka wybierze na ojca aspołecznego typa, to spore prawdopodobieństwo, że z jego dziecka nie wyrośnie nic dobrego. Bo jak można powiedzieć o kimś, kto ucieka od odpowiedzialności, że ma dobre geny. Dlatego nie liczyłbym, że owe dzieci samotnych matek będą z**********y na czyjąkolwiek emeryturę. Krew i pochodzenie też się liczą. A w dawniejszych czasach bękart zazwyczaj uchodził za kogoś gorszego...

BSA akcyza na benzyne to nie to samo co podatek od wynagrodzenia. W cenę benzyny np masz wliczony podatek drogowy - który jak sama nazwa wskazuje idzie na budowę i naprawę dróg państwowych, a nie na zasiłki dla bezrobotnych i zapomogi z mopsu. Zasiłki dla bezrobotnych i zapomogi mopsu istnieją właśnie dzięki podatkowi który masz wliczony w uzyskane dochody z tytułu pracy. Gdyby każdy na czarno jak Ty pracował, to nie byłoby zasiłków dla bezrobotnych, ponieważ państwa nie stać by było wypłacać owych zasiłków a to właśnie dzięki temu,że nie uzyskiwałoby ono dochodów z racji pracy swoich obywateli. Tego uczą w szkole średniej na przedmiocie zwanym przedsiębiorczość. Ale co ja Ci bedę tłumaczył - Ty mając niepełne podstawowe wiesz przecież lepiej od mojego nauczyciela z tytułem profesora ;)

Gość Clc
no i właśnie jeden się wypowiedział ... a teraz mamy czasy obecne, a nie dawniejsze, każdy ma dostęp do nauki, wiedzy jeśli tylko tego chce.