Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Gość zapytana za
wiem ze nie znam bo nie zadaje sie z takimi ludzmi

Gość zapytana za
nie rozumiem waszego rozumowania to jest przykre

Gość gość
madre ale madre podkreslam !!!! samotne matki to ja szanuje ogromnie ! to dopiero sa Kobiety ! ale madre

Gość gość
bo boli ich ze dostaja pieniadze od Panstwa a oni nie

Gość gość
człowieku o jakich pieniądzach ty piszesz...te nawet nie 80 zł miesięcznie...fakt jest czego zazdrościć...meliniarzom...ile to winka :)

Clc prawidłowość jest taka: samotna matka - wyzywana od k***w, dziwek, szmat przez zazdrosnych prawiczków, którzy też by chcieli mieć kiedyś i kobietę i dziecko, a skoro nie jest im to dane to plują jadem na samotne matki,którym nie wyszło co najlepiej widać po tym i wielu innych podobnych w tematyce topikach na tym forum. Indywisua takie jak BSA, Swyft vel Athelgast vel DKW nie potrafią normalnie mysleć z powodu zalania mózgu odkładającą się przez lata spermą,toteż nie ma co na poważnie brać ich wypocin ;)

Clc-Kto to jest samotny ojciec? Najczęściej jest to wdowiec albo ma dziecko z jakąś alkoholiczką, narkomanką itp. A kim jest samotna matka? To najczęściej głupia p***a, co z r****czem poszła się pobzykać i myślała że jest z******ta, bo ma rozrywkowego faceta a ona taka nowoczesna i z******ta. Rozumiesz różnicę?

"13.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość bo boli ich ze dostaja pieniadze od Panstwa a oni nie" Taaa. Boli mnie, że nie jestem żebrakiem i nie wyciągam łapy po jałmużne. Ale konkluzja....:D:D:D

Gość gość
boli ich ze dostaja mieszkania socjalne z tytulu samotnych matek i ze oni musza brac kredyt

Gość Clc
Pavlo...uwielbiam Cię :) dobitnie mi to wytłumaczyłes :)

Gość gość
B O L I W A S I T Y L E!!!

jeśli kobieta jest samotna, bo jest wdową, to gdzie jej wina?:( jeśli nie to cóż. ja jestem zdania, że dziecko powinno mieć matkę i ojca i rodzic powinien mu to zapewnić. natomiast osoba, która lubi się szlajać po nowych partnerach raczej nie powinnyh decydować się na dziecko. dziecko jest dla osób stabilnych emocjonalnie.

Gość zapytana za
jakbym brala na powaznie wasze wypowiedzi to juz chyba bym zaczela szukac jakies dobrego sznura albo najglebszej rzeki znikam stad bo tu siedza nienormalni ludzie ktorzy czuja sie lepiej jak kogos sobie poobrazaja

gość-Nie, każde pieniądze dane komuś za friko, oznacza że ktoś inny musi na nie zapracować. Jednym słowem to czym samotne matki więcej tej kasy wzmną, tym mnie więcej z podatków zabiorą, czyli będę musiał wiecej harować, aby samotna mamusia miała na swojego bachorka , bo zachciało się jej r****cza co dobrze jej ściemniał.

no jest w tym trochę racji - dziecko z automatu jest przyznawane matce, więc jak zostało przyznane ojcu - to albo on o nie walczył, bo matka j******a i będzie ograniczała kontakty, albo.... co to musiała być za "matka", że jej ograniczono coś, co inne dostają z automatu:O albo nie żyje:( tak czy inaczej nie porównujmy samotnej matki do samotngo ojca:D

Gość Clc
BSA - a może samotna matka to jakaś wdowa, która ma dziecko z jakimś alkoholikiem, narkomanem....to działa w obie strony istoto wydawałoby się myśląca

zapytana za-Powiem ci tak, dałaś d**y i nie znalazłaś ani adresu ani okresu, buhahaha

BSA przecież Ty na czarno robisz i się tym chwalisz. Podpowiem Ci - pracując na czarno nie odprowadzasz żadnych składek więc tych "pasożytów" nie utrzymujesz z własnych peniędzy, więc na ch*j się bulwersujesz?

Gość gość
znam samotnom matke czwurki dzieci i jakos daje rade,dostala hate,ma kase i poswienca sie dzieciom,ladna kobieta

oczywiscie, ze jezeli samotna matka jest wdowa, czy okrutnie porzucona przez stalego partnera, ktoremu po latach zabraklo poczucia odpowiedzialnosci, to nie jej wina. sa tez sytuaje, gdy kobieta swiadomie decyduje sie na samotne macierzynstwo, majac na to srodki tak psychiczne jak i finansowe. . ale niestety wiele samotnych matek to malolaty, ktore albo niechcacy zaszly, albo naumyslnie chcialy zlapac chlopaka na dziecko, badz tez sprawic sobie zywa zabawke/lalke :o

Gość gość
słow klucz-- jasli ma dziecko z narkomanem, alkoholikiem :D to mi sie podoba w kobietach, kompletne ignorantki..., to jest jakas tajemnica ze mlodym kobietom imponuje patologia bardziej od normalnosci? mysle ze kazdy kumaty wie o co w tym wszystkim chodzi

kto robi sobie dziecko z alkoholikiem i narkomanem X Nikt, ale nałóg ma to do siebie,że pojawia się w każdym etapie życia. Możesz mieć normalnego męża, a on za x lat od ślubu w alkoholizm wpaść może

Clc-Tylko że samotnych matek jest masa a wdów mało, które mają małe dzieci :D

Gość gość
Jednym słowem to czym samotne matki więcej tej kasy wzmną, tym mnie więcej z podatków zabiorą, czyli będę musiał wiecej harować, aby samotna mamusia miała na swojego bachorka , xxxxxxxxxxxxxxxxx a od kiedy to samotne matki w Polsce dostają jakieś zasiłki na dzieci???

Nikt, ale nałóg ma to do siebie,że pojawia się w każdym etapie życia. x o, więc można to w sumie traktować jako normę. to zostaw dziecko z alkoholikiem, niech się uczy życia, bo za 30 lat może się zmagać z tym samym problemem:D

brokeninside Ty naprawdę jesteś tak ograniczona umysłowo, czy tylko udajesz i w soboty robisz sobie wolne?

Pavlo1985- Już ci pisałem że jesteś idiotą, teraz ci znów to udowodnię. Otóż podatek od pracy jest jednym z wielu podatków. Całego podatku płacisz ok 80% twojego dochodu, natomiast pracując na czarno to zaledwie jakieś 65%-70% odprowadzasz do państwa. Jakim ty musisz być półgłówkiem, skoro myślisz że podatek się płaci jedynie przy odebraniu wypłaty. Otóż nawet menem, jak sprzeda puszki i kupi sobie wino i paczkę fajek, to płaci ogromny podatek, każdy produkt i każdy najniejszy obrót pieniądza, to jest pobieranie podatku. Jak chcesz nie płacić podatków, skoro każdy produkt i każda najmniejsza usługa jest opoatkowana, jakim cudem chcesz nie płacić podatków baranie!!!

Gość gość
nie ma to jak grupka gówniarzy dyskutuje o sprawach, o których nie ma pojęcia!

Po primo nie mierz mnie swoją miarą pawełku. Po secundo nie wkładaj w moje usta słów, których nie powiedziałem Po tertio, aktualizuj dane zanim coś powiesz na mój temat. ;)