Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Gość gość
po wypowiedziewach: wolę być samotną matką niż kretynką, która myśli że jak mąż jej nie zostawił tylko pewnie bzyka na boku to Boga za nogi złapała

Gość gość
odnośnie odpadów społecznych to facet który taką matkę zostawia :) AMEN

Gość zapytana za
o masakra ludki co wy wypisujecie to jest straszne dobrze ze nie otaczaja mnie tacy ludzie jak wy !!!! DZIEKI BOGU

Gość gość
słabe jesteście, żenada! ciekawa jestem czy któraś z Was powiedziałaby to wprost samotnej matce, tylko anonimowo na forum potraficie obrażać, niejedna z Was pewnie dostałaby po pysku za te wypowiedzi.

Gość gość
buhahahhahahhaa. to juz wiem dlaczego jesteś samotną matką - boś z marginesu i na dodatek głupia jak but. Myslisz że jak facet od żony nie odszedł to na 100% bzyka inną na boku? Z niezłej patolgii się musisz wywodzić. Mężczyzni naprawde nie są tacy zli jak sądzisz, tylko może po prostu w srodowisku w jakim się obracasz są same odpady.

Gość gość
moja droga a jak myślisz to forum jest na temat Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci a najwięcej postów wulgarnych to bezdzietne stare panny z wibratorem i kastraci którzy lecząc trądzik tu mogą być docenieni ja zaczęłam to czytać jak zaszłam w ciąże i sama czasem walne prowo bo mam z mężem ubaw po prostu jak widzę kolejną uśmiechniętą buźkę z pytaniem no dosrałem Ci to mnie rozwala ktoś zapyta po co to robię na razie jestem uziemiona a to poprawia mi humor żal mi tylko tych biednych które autentycznie potrafią się tym przejmować i cierpią.

Gość gość
Zadałaś pytanie to ci odpowiadam. Jak mnie ktoś zapyta w realu to tez mu powiem co myślę. Co ja mam do tego że ci się to nie podoba? tak mysle i tyle

Gość gość
z meżem macie ubaw po pachy? to musicie miec marne zycie skoro fundujecie sobie taka marna rozrykwe. i to jeszce facet co czyta durne wypowiedzi na kafe. moj to by nawet na to czasu nie tracil

Gość gość
gratuluje męża mój robi ze mną wszystko bo się kochamy ot tak a ty idź po wibrator

Gość zapytana za
patrze ze nie tylko obrazacie samotne matki ale i wszystkich w kolo znikam stad bo tu siedza sami nienormalni ludzie ktozy czuja sie lepiej jak kogos troche poobrazaja

Gość gość
sama sobie idz po wibrator frustratko bez wlasnego zycia

Gość gość
ojjjojjojjj nie popłacz się

Gość gość
hahahhahahahaa chciałabyś. coś ty sobie w ogole uroiła kretynko :)

Gość gość
śmiejesz się to zły znak po co się tak spuszczasz rany widzę że zabolała prawda

Gość gość
wez przestan sobie cos usilnie wmawiac bo to az smieszne jest

Gość gość
widzicie ja jej nie obrażam a ona mnie tak no i niestety potwierdza się moja teza

Gość gość
jak widac, niektore stac albo na takich mezow - c***y, czytajacych babskie fora :D:D:D:D albo na bycie samotna. Na mezczyzne to one szans nie maja :D

Gość gość
Dlaczego obrazaja samotne matki? Zeby udowodnic, ze sa w czyms lepsze, ze to jedno wyszlo im w zyciu. Sam fakt jednak, ze obrazaja swiadczy o tym, ze to ich malzenskie szczescie jest tylko powierzchowne I czesto na pokaz. Nieszczesliwe baby zawsze znajds sobie ofiare by udowodnic wyzszosc swojej marnej egzystencji. Jedne obrazaja samotny matki inne matki zadbane a jeszcze inne te ktore karmia mm. Nalezy takie panie ignorowac. W koncu to im musi byc gorzej w zyciu bo czlowiek szczesliwy I spelniony nie pluje jadem.

Gość gość
ja nie obrazam samotnych matek.cokolwiek by pisać nie jest łatwo takiej kobiecie.przewaznie jest sama,bo po co ma meczyc się z jakoms palantem.ale dziecka nie oddała stara się wiec należy się jej szacunek,a nie kamieniowanie

Gość gość
jejku, tu nie ma z kim dyskutować, żadnego nawet średniego poziomu, tylko poprawianie samopoczucia prostackimi wyzwiskami

Gość gość
Ludzie nie wyzywają, za to sfrustrowane s(ta)raczki tak :) bo tylko tu mogą dać upust swoim nerwom, czują się anonimowe i stąd te wszystkie wyzwiska.

Gość gość
Dlaczego? Odpowiedzi na to pytanie niestety nie potrafie udzielic, ale za to potwierdzam, ze to fakt. I to nie tylko w zasciankowej Polsce i co jeszcze bardziej zastanawia, rowniez ze strony ludzi na poziomie. Zmiane w zachowaniu obserwuje wielokrotnie, kiedy ludzie przelacuaja myslenie z matka, na "samotna matka", a pozniej (w moim przypadku) na "ah, wdowa"... Smutne to i krzywdzace, bo wlasnie samotne matki zasluguja na szczegolny podziw.

Gość jestem wdową 30 lat
ja czuje podziw ludzi, zostalam sama z dwójką dzieci, radzę sobie bardzo dobrze

Gość gość
a niby dlaczego samotne matki zasluguja na szczegolny podziw?? :D Przeciez w duzej mierze to ich wina, ze sa samotnymi matkami. Ile bab, zaczyna od "dzidziusia", nie probujac poznac lepiej mezczyzny, z ktorym tego dzidziusia sobie robi. Ot, jakos to bedzie. A potem....zasluguje na podziw :D Potem, na zaden podziw nie zasluguje tylko sa to konsekwencje glupich decyzji.

Gość Kaami
Bo samotne matki mają wygórowane żądania. Wymagają od ojców niewiadomo jakiej kasy, a zabraniają kontaktów. Chcą nazwiska swojego dla dziecka, a ojciec ma być tylko bankomatem. Zakaz aby dziecko widziało nową kobietę ojca, ale do nowego faceta najlepiej niech dziecko zwraca się TATO, a ojca niech nienawidzi. Hipokrytki.

Gość gość
Mój ojciec zaczął pić jak mialam 13 lat.W przeciągu roku z porządnego męża i kochającego taty zmienił się w zapijaczonego menela.Kto mógł przewidzieć że coś takiego może się stać? Moja mama nie jest wróżką...Odeszła od ojca bo nie chciała byśmy z bratem patrzyli na upadek ojca.

Gość gość
gosciu z 20:39 Lepiej zeby usunely, albo oddaly do sierocinca? Zycie toczy sie roznymi torami... Nie do nas nalezy ocenianie dlaczego dana osoba jest samotna matka. Nieprzemyslane decyzje, wpadki itp to wierzcholek gory. Ilez zwiazkow rozpada sie po wielu (!) latach? Bo "cos sie wypalilo"... Z biegiem czasu zmieniamy sie, zmieniaja sie nasze zainteresowania, drogi sie rozchodza. Samotne matki nie oddaja dzieci do sierocincow, nie podwijaja ogona i nie uciekaja gdzie pieprz rosnie... To robia ci "silni" tatusiowie, ktorzy zatrudniaja sie u tatusia na 1/2000etatu, zeby bron boze dziecku (wlasnemu dziecku) na skarpetki nie dac. Znam dziewczyny, ktore owszem, byly nieodpowiedzialne, rozlozyly kiedstam nogi przed "ksieciem z bajki" znanym jeden wieczor i zaszly. I bardzo szybko wydoroslaly. Podczas gdy ja i nasi rowiesnicy chodzilismy do szkoly, robilismy mature, studiowalismy, poswiecalismy nasz czas na jakies charytatywne, pozal sie boze akcje, one przechodzily prawdziwa szkole zycia. Pracowaly za marne grosze na nocki, biegaly 6 zime w tych samych, dawno zdartych kapciach, zeby dziecku niczego nie zabraklo. Same musialy i musza wszystko ogarnac, zwykle bez pomocy. Dla porownania, ja w pologu nie "musialam" sprzatac, czy gotowac. Moglam zajac sie dzieckiem i spokojnie czekac az mi sie szwy zagoja. Bo maz stal na strazy, robil zakupy, porzadki, slowem dbal o rodzine. Wlasnie to wywoluje moj podziw, ze kazdego dnia znajduja sile na dalsza walke z codziennoscia i nigdy sie nie poddaja

Nie czytam całego wątku z lenistwa...:)Odpowiadam na pytanie...dlaczego????????? Nie mam bladego pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
bo samotne to puste baby, dla których liczył się tylko seks i które łapały faceta na dziecko/ci. myślały, że jak narodzą dzieci to ich facet nie zostawi

Gość gość
22:26 - a Ty jaką jesteś babą? mam nadzieje, że nie matką bo nie masz nic co mogłabyś przekazać swoim dzieciom, żadnych wartości, empatii w stosunku do drugiego człowieka, współczucia, wyłącznie jad.