Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana za

dlaczego ludzie obrazaja samotne matki

Polecane posty

Gość zapytana za

no dlaczego?

Gość gość
Ale o co ci konkretnie chodzi?

Gość gość
bo samotna z dzieckiem to największy odpad w społczeństwie

Gość gość
tak było od zawsze

Gość zapytana za
chyba ty jestes tym odpadem spolecznym jesli tak uwazasz!!!!!!

Gość gość
bo samotna matka kojarzy się z r***adłem, najgorsze sa te co jeszcze z bebechem chodza a juz samotne

Gość gość
Bo nieudacznicy z kafe obrażają każdego :)

zapytana za bo wyżywając się na innych leczą swoje kompleksy ;)

Gość gość
moim zdaniem właśnie sa godne podziwu,

Gość gość
bo na 90% dała doopy jakiemuś popaprancowi życiowemu, dlatego jest samotna. Dzieci to się robi z kimś na poziomie a nie z byle kim.

Gość gość
Odpadami i r****czami są ci,którzy te kobiety zostawiają.

Gość mlot
samotna mama to silna kobieta!!!!!!!!!

Gość truuue
Bo faceci nie są matkami. Kobiety mają seks na zawołanie i mogą wybierać a faceci nie, faceci mogą co najwyżej zdobywać, kobiety mogą mieć seksu tyle ile chcą. :)

Gość gość
ale tu są sami kretyni!, brak słów ! moja matka wychowywała mnie samotnie, całe szczęście że pogoniła ojca alkoholika i rozwiodła się z nim jak miałam 2 lata, niestety drogie panie, nie każdemu w życiu układa się jak w bajce

Gość gość
bo większości ludziom i proszę mnie tu nie obrażać, bo to nie moje zdanie ale odpowiadam Ci na pytanie samotna matka jest samotna bo: -jest d****ą albo -nic nie potrafiła facet ją zostawił albo -sypnęła się z pierwszym lepszym na baletach i ani okresu ani adresu

Gość gość
a ja jestem samotną matką! i nie wstydzę się tego. tak, chodziłam z brzuchem i już byłam samotna, nie miałam męża. została wdową, gdy byłam w 4 miesiącu ciązy i co? radzę sobie, kocham naszą córkę ponad życie , nie czuję się gorsza, choc jest mi cięzko

Gość gość
to po co wiązała sie z alkoholikiem? mogla wybrac meza lepiej, ale jak sie mysli doopa a nie rozumem to pozniej sie jest samotna matka.

Gość gość
przeciez wdowa to zupelnie co innego. co ty mozesz poradzic na to ze maz ci umarl??

Lepiej być samotną matką niż się męczyć z jakimś debilem -uprzedzając jakichś złośliwych "gości" - nie jestem samotna, ale podziwiam takie matki, które sobie same radzą, bo jakiś idiota nie był na tyle dojrzały, żeby być odpowiedzialnym za to, kogo im zrobił..

Gość gość
róznie w życiu bywa ale większość samotnych matek sama zgotowała sobie taki los. Robią dzieci bez ślubu, bez pracy, bez mieszkania, z pierwszym który pojawił sie na horyzoncie. Jak wy nic nie wymagacie od życia, od tych facetów to potem zostajecie same. Ja zanim zdecydowałam sie na męża, dzieci, 5 lat "chodziłam z moim facetem" wiedziałam o nim dużo, znałam jego rodzinę, większość kolegów, oboje pracowaliśmy. W dniu ślubu miałam 27 lat, dziecko pojawiło sie dwa lata późneij, za dwa lata kolejne. dziś jesteśmy 8 lat po ślubie i jest super.

Gość zapytana za
szkoda mi tych matek ktore staraja sie jak moga a od spoleczenstwa naszego wspanialego dostaja tylko obelgi :( a facetom wszystko uchodzi ach niektore ludki naprawde sa bez serca i calkowicie pozbawieni empati

Gość gość
Odpadami i r****czami są ci,którzy te kobiety zostawiają. xxx przecież masz wybór i wiesz z kim się sypiesz. porządny koleś kobiety w ciąży nie zostawił. a to że dałąs doopy jakiemuś prostakowi ktory sie potem zawinal to sorry, ale nic nie jestes lepsza od tego prostaka wlasnie ktory cie zerznal a potem zostawil

Gość gość
ale dla kogoś kto nie zna mojej sytuacji jestem właśnie samotną matką, bo jestem sama. nie opowiadam każdemu o tym co przeszłam a niektórzy oceniają schematycznie

Gość zapytana za
nic madrego w twojej wypowiedzi nie wyczytalam zal mi ze masz takie ograniczone myslenie

Gość gość
no dokładnie. żeby robic dziecko to trzeba wiedziec z kim. a nie z pierwszym lepszym zachodzicie w ciaze a potem lamentujecie ze was zostawil, jednoczenie robiac z siebie bohaterki zyciowe. hello!!! masz wybor i sama sobie ojca dziecka wybierasz to wybieraj madrze.

Gość gość
to nie ja mam ograniczone myslenie tylko ty. to pochwal sie lepiej czemu cie zostawil.

Gość gość
moja mama była samotną matką, nie dlatego, że facet ją porzucił, ale sama go pogoniła. Zabezpieczenie zawiodło, ciąże mogła usunąć ale się nie zgodziła. Mieli brać ślub, byli zaręczeni. Przypadkiem dowiedziała się, że ją zdradza, zostawiła, za co dzisiaj jej dziękuję. Potem znalazł sobie kobitę, oczywiście pociśnięty kit, że to moja mama zabrania mu kontaktu, ale to nie ważne. Wzorowy mąż i ojciec, nie mógł znaleźć pracy, wyjechał. I nie wrócił, zadzwonił aby układała sobie życie w Polsce bo on układa sobie tam. Zostawił 2 dzieci. Co do alkoholików. Alkoholikiem można stać się z dnia na dzień. Znam faceta, alkoholu nie tykał, nawet piwa nie pił !!! urodziło się dziecko, zaczął tu jedno piwo z kumplami tu drugie, coraz częściej... Wcześniej 10 lat był abstynentem.

Gość gość
bo to sa baby, ktore sa na tyle glupie, ze zaszly w ciaze z jakimis popaprancami i teraz wychowuja pomioty tychze popaprancow :O Zle geny, nie wiadomo co moze wyrosnac z takiego czegos :O Jak baba nie umie sobie nawet partnera wybrac to jak moze wychowac dziecko? Jest niczym!

Gość gość
weź przestań bajki wciskać. koles był ABSTYNENTEM a potem nagle zaczał pić az stał się nałogowcem. takie bajki to idź opowiadaj dzieciom na dobranoc, może ci uwierzą. a poza tym nawet jeśli to widocznie to był jakiś zwyczajny kretyn

Gość gość
no dokładnie, najpierw się dała zalać jakiemuś frajerowi, a potem jak ją zostawia w ciąży albo krótko po porodzie to się nazywa męczennicą, bo przecież samotnie dziecko wychowuje! też mi coś. kazdy ma taki los jaki sam sobie wybrał. każdy sobie rzepke skrobie jak to się mówi.