Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam ! do okresu zostalo mi 7 dni. podejrzewam, ze moge byc w ciazy i nawet chcialabym zeby to okazalo sie prawda. od kilku dni mam bardzo duze piersi, nie bola tak jak zawsze (bola tylko brodawki i sutki ! i swedza okropnie) do tego mam na piersiach duzo zyl czego wczesniej nie mialam. czesto chodze siku a wiec to te mnie zaniepokoilo. a do tego najwiekszy problem - moj sluz jest bialy lub zolty chwilami. pochwa jest bardzo opuchnieta (boli przy stosunku) wargi sromowe mam tez lekko opuchniete i swedza mnie. jak myslicie czy to moze byc grzybica czy ciaza i grzybica czy moze sama ciaza? nigdy wczesniej nie bylam w ciazy. mam 23 lata i chcialabym juz miec dzidziusia. mieszkam w UK i wczoraj wieczorem robilam 2 testy i wysLy negatywne. prosze o opinie. jak myslicie co moze byc tego powodem?

Gość gość
Poczekaj do okresu i nie siej paniki

Gość gość
ale co przypominaja te objawy?

Gość gość
Problem z pochwą i częste sikanie-grzybica! Do lekarza. Objawy-na pewno nie ciążowe bo to ZDECYDOWANIE za szybko.

Gość gość
To nie ciąża tylko grzybica albo inne g***o. Pochwa nie boli po stosunku w tak wczesnej ciaxy... Zreszta jakiej ciaxy ty jestes max 6 dni po dniach plodnych to nawet zagniezdzrnia jeszcze prewnie nie bylo Nie swiruj tylko idz do gin bo masz infekcje

Gość gość
opuchnieta pochwa jako objaw ciazy?? pierwsze slysze kobieto poczytaj troche - objawy ciazy pojawiaja sie dopiero ok 4-5 tydzien a nie pare dni po stosunku poza tym stosunek nie oznacza zaplodnienia do zaplodnienia moze dojsc nawet kilka godzin po stosunku

Gość gość
idz do lekarza bo moze byc mase przyczyn- immunologia, hormony, tarczyca ...,

Gość gość
dajcie jej spokoj chyba nigdy nie stralyscie sie o dziecko kobiety ktore sie dlugo straja i bardzo chca zajsc w ciaze czesto "wkrecaja" sobie objawy - dziala psychika

Gość gość
Ja bsardzo chciałam mieć dziecko 4 mies się staralam i owszem w dniu okresu gdy go nie e było była nadzieja ale na boga ludzie nie ogladalam pochwy nie wpatrywalam się w śluz, zylam normalnie praca dom obowiązki, i nie swirowalam tydzień po stosunku ze juz ciąża i objawy przecież to zwariowac można, nawet nie zauwaxylam kiedy te 4 mies minęły okres 4 dni mi się spoznial zrobilam test i była niespodzianka. Moim zdaniem polowa kobiet przesadza i przez to nie moga zaciaxyc Jak mozna caly miesiac zyc z mysla o ciaxy non stop?? Po sexie ogladac pochwe sluz dopatrywac sie objawow, zdrowy rpzsadek to poczekac do dnia okresu i wtedy ewentgualnie test a nie wkrecanie sobie pozniej rozczarowanie placz nerwy, to nie pomaga w zajsviu w ciaze napewno

Gość gość
witam. tu autorka tematu. ja sobie nie ogladam pochwy ani nie wariuje i nie doszukuje sie objawow. do okresu zostalo 7 dni ale poprzednia miesiaczke mialam tylko 2 dniowa i bardzo skapa a normalnie mam duzo krwawienia przez 5 ani a caly okres trwa u mnie 7-8 dni. a takie objawy jak tak duze piersi i te zyly lub np dziwne bole pobrzusza wczesniej sie nie zdarzaly a miesiaczkuje od 7 lat i mam wszystko uregulowane jak w zegarku.

Gość gość
Zaburzenia cyklu zdarzają się każdej kobiecie.

Gość gość
masakra jestem w 7tygodniu i dopiero mam jakieś objawy a tu tydzień przed okresem