Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna07

proszę o rade

Polecane posty

Gość dziewczyna07

Trochę głupio mi o tym pisać ale muszę się kogoś poradzić. A wiec w tamtym roku mój chłopak na 2 dni przed sylwestrem wystawił mnie do wiatru. siedziałam zupełnie sama w domu a on sie bawił gdzieś z kolegami. Po mnie przeprosił i nadal jesteśmy razem ale myśl o tamtym wieczorze powoduje we mnie złość. W tym roku oczywiście juz od jakiegoś czasu powtarza że spędzimy go razem. Ale mi jeszcze złość nie minęla po tamtym, po prostu mnie upokorzył i chciała bym sie na nim zemścic w podobny sposób. Po prostu utwierdzała bym go w tym że gdzieś razem wyjdziemy a w dniu sylwestra po prostu wyszła bym gdzieś indziej ze znajomymi. Co o tym myślicie? Czy Zrobiły byście tak samo?

Gość gość
bądź taką zołzą, jak on będzie chciał się spotkac, to się zgódź w ostatniej chwili odmów, bo coś ci wypadło, ale mówi, że nie masz czasu, bo dziś wychodzisz z koleżanki, porób takie akcje tak z tydzień, zrozumie :D

Gość gość
co to za związek, kiedy chcesz się mścić? Chyba, że już nie chcesz z nim być, to wtedy to jest najlepszy sposób

Gość gość
Ja bym tak zrobila na Twoim miejscu.Nie masz gwarancji ze on nie zrobi tego drugi raz.Niech zobaczy jak wtedy Ty sie czulas.

Gość gość
po roku chcesz mu dać nauczkę? Rok było OK, a teraz nagle zemsta? Nie zdziw się, jak już nie wróci do Ciebie.

Gość dziewczyna07
Dzięki za rade, może to poskutkuje:-) zależy mi na nim bo jesteśmy pare lat razem ale nim trzebs nacząsnąć żeby zrozumiał

Gość gość
zrob tak jak piszesz ale potem do niego nie wracaj .poniewaz on cie nie szanuje

Gość dziewczyna07
Niestety sylwester zdarza się tylko raz w roku, a co z tego że zostawiła bym go pare razy w zwykłą sobote?

Gość gość
jesteś przygotowana na rozstanie? Bo jest duża szansa, że nie wróci

Gość dziewczyna07
Jeśli nie wróci to znaczy że nigdy na mnie nie zaslugiwał. Chce mu dać nauczke,chce żeby sie czuł jak ja. Postaw sie w mojej sytuacji sylwestrowa noc a ja sama w domu przed tv, wszyscy sie świetnie bawili a ja jak ten palec.. nie myślała byś o zemście?

Gość melodia ulotna
ja bym tak nie zrobiła, bo on i tak pewnie nie bedzie siedział sam i gdzies sobie pójdzie albo czasem zrobi cos głupiego. jesli ci zalezy to zrób wszystko żebyscie go spędzili razem...

Gość gość
a kto Ci kazał siedzieć samej w domu? Koleżanek nie masz? Tak jak napisał ktoś wyżej - on na pewno nie będzie siedział sam w domu, poderwie sobie jakąś laskę na imprezie, bo on na pewno wyjdzie gdzieś z kumplami

Gość dziewczyna07
z jednej strony chciała bym z nim spędzić ten dzień ale chęć zemsty jest taka silna...

Gość dziewczyna07
Moje koleżanki były gdzieś ze swoimi chłopakami, miałam iść z nimi i czuć się jak 5 koło u wozu? 2 dni przed sylwestrem każdy miał już coś zaplanowane

Gość dziewczyna07
Dziękuje wszystkim za rady. Do sylwestra jeszcze troche czasu, musze sobie wszystko przemyśleć