Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 128

dołuje mnie ta pogoda

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 128

nawet na dwór nie mozna wyjść bo zimno

Gość gość
A ja czuję się świetnie kiedy pogoda jest mglista i chłodna. Czuję się jakoś tak swobodnie i mogę wreszcie pospacerować w spokoju bez tłumu ludzi i ryku bachorów.

Gość gość
"A ja czuję się świetnie kiedy pogoda jest mglista i chłodna. Czuję się jakoś tak swobodnie i mogę wreszcie pospacerować w spokoju bez tłumu ludzi i ryku bachorów." Musisz obrażać dzieci? Sama kiedyś byłaś dzieckiem.....

Gość gość
"Musisz obrażać dzieci? Sama kiedyś byłaś dzieckiem....." To że sama byłam dzieckiem nie jest żadnym argumentem, ponieważ ja się na świat nie prosiłam i mam prawo nie lubić bachorów.

Gość gogolinek
A ja np. nie lubię takiej pogody i dzieci :D Zaraz gdy spadnie temp. choruje. A tak w ogóle nawet w takim temacie musicie kłócić się o jakieś smarki???

Gość gość
Ja też wiecznie jestem chora, teraz też. Niestety do pracy trzeba chodzić :(

Gość gość
"To że sama byłam dzieckiem nie jest żadnym argumentem, ponieważ ja się na świat nie prosiłam i mam prawo nie lubić bachorów." Swiat dziecka rządzi się swoimi prawami, zrozum że dzieci zawsze zachowują się głośno.

Gość gość
"A ja np. nie lubię takiej pogody i dzieci :D" Nienawiść się z was wylewa, ot cała kafe......

Gość prawictwo pospolite 256
Wyczuwam matkę polkę w tym temacie. :classic_cool:

Gość gość
W taką pogodę zawsze mam podniesione libido

Gość gość
Ja wiem że dzieciństwo rządzi się swoimi prawami, ale to nie oznacza że mam obowiązek lubić dzieci.

Gość Jakie to dziwne
Trudno niektórym dogodzić, nawet z pogodą😡 Raz za gorąco, drugi raz za zimno?! Pogoda jest taka jak być powinna o tej porze roku - koniec ; kropka!

Gość emilka2312313
mnie też :( chcę lato znowu....najbardziej lubię wiosnę i lato bo jesień i zima są depresyjne i nic sie nie dzieje, z domu nie przyjemnie wyjść

Gość gość
Prawictwo - jednak potrafisz założyć normalny temat :D, co się stało? A tak w ogóle czytałeś wczorajszy temat Madame Cebulki? Napisała że jesteś jej największą prowokacją i że Cię wymyśliła :D:D:D

Gość gość
"Wyczuwam matkę polkę w tym temacie. cool.gif" Nie jestem żadną matką polką :o, po prostu nie rozumiem czemu nawet w temacie o pogodzie ktoś musi dodać że nie lubi dzieci (?) "Ja wiem że dzieciństwo rządzi się swoimi prawami, ale to nie oznacza że mam obowiązek lubić dzieci." Ale zrozum w końcu że sama byłaś dzieckiem i pewnie nie raz ktoś powiedział że jesteś za głośno. To na pewno nie było dla ciebie niczym miłym, więc czemu obrażasz inne dzieci??? Ile masz lat, jeżeli jesteś już dorosła to wiedz że coś z Tobą jest nie tak bo każda dorosła kobieta ma instynkt macierzyński.

Gość gość
"Ale zrozum w końcu że sama byłaś dzieckiem i pewnie nie raz ktoś powiedział że jesteś za głośno. To na pewno nie było dla ciebie niczym miłym, więc czemu obrażasz inne dzieci??? Ile masz lat, jeżeli jesteś już dorosła to wiedz że coś z Tobą jest nie tak bo każda dorosła kobieta ma instynkt macierzyński." Dobra kończę już tą dyskusję bo z Tobą ewidentnie jest coś nie tak. Radzę iść do psychiatry i tam wylewać swoje żale

Gość gość
"Prawictwo - jednak potrafisz założyć normalny temat :D , co się stało?" Już to nadrobił innymi tematami, a przez chwilę był spokój

Gość Wielka Cindy
Ja też nie lubię listopada i tej deszczowej pogody:-(