Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie zajecia dodatkowe poza szkola czy przedszkolem chodza wasze dzieci

Polecane posty

Gość laguna551
Zapisałam syna na piłkę nożna tutaj http://poloniakrakow.pl/ w wieku 5 lat . Najpierw ja go zaprowadzałam, a teraz chodzi już sam chętnie :) Zajęcia ruchowe dla dzieci myślę, że są najlepsze i bardzo potrzebne :)

Gość gość
NIE ZAPISUJECIE NIEŚMIAŁYCH dzieci na KARATE itp. Będzie miało tylko większe kompleksy jak dostanie łomot. Sama wiele lat trenowałam, od dziecka podobny sport walki. Nieśmiałe dzieci były wyśmiewane, zawsze wybierane na końcu x x nie kumam, o co chodzi z tym wybieraniem? Jakos dziwnie cwiczyliscie to karate... ja tez WF- u jako dziecko nie znosiła, były te drużynowe nudne gry, i tez wybieranie do zespołów, i ja rzecz jasna na końcu, było to mega przykre... Ale chodziłam potem 1.5 roku na TAe Kwon DO, i mi to nawet podnosiło mój brak pewnosci siebie, byłam w tym dobra, nie było zadnego wybierania, cos bez sensu mieliście te zajecia prowadzone. My cwiczylismy z reguły razem w rzedach, a czasem przez chwile potem w parach.. Żaden trener nie powinien pozwalac żeby ktoś na tym dostawał łomot, w parach się robi b symulacje walki... Miałam zajecia z Koreańczykami - jeden miał 5 dan, drugi 8 dan

Gość gość
Do szkoły muzycznej. Syn chciał grać na perkusji, pierw miał zajęcia w domu, ale jakoś kiepsko szło i postawiliśmy na szkołe muzyczną Artyz w Szczecinie i łapie o wiele lepiej niż na takich domowych zajęciach, nie wiem, może w domu nie umiał się skupić po prostu. Ale teraz się do egzaminów brytyjskich przygotowuje :)

Gość gość
Ale jak to do egzaminów brytyjskich ? To nie jest poslka szkoła muzyczna ta Artyz?

Gość Sabina Malina
Mój syn chodzi do pierwszej klasy i na razie zapisaliśmy go na basen. Lekarz nam zalecił basen, bo dobrze wpływa na kręgosłup i rozwój dziecka i będzie mniej chorować później. Synek jest zadowolony z basenu, lubi swoją grupę i coraz lepiej radzi sobie z pływaniem. Chodzi do Szkoły Pływania Fala we Wrocławiu: http://www.szkolaplywaniafala.pl/o-nas/

Gość gość
5-latek .Chodzi na angielski, basen i do logopedy.

Gość gość
My swoje dzieci zapisaliśmy do szkoły muzycznej Artyz u nas w Szczecinie. Popularna, chwalona placówka. Młodsza córcia- 2 latka chodzi jak na razie na rytmikę, syn juz na naukę gry na gitarze. Zadowolona jestem, bo odciagam dzieci od komputera, telewizji, rozwijam pod kątem muzykalności. Na pewno wyjdzie im to na dobre http://artyz.pl/

Gość gość
Ja chodzę na prywatne lekcje języka francuskiego raz w tygodniu (mam 15 lat, więc prawnie nadal jestem dzieckiem :-D). No i chodzę jeszcze na korepetycje z matematyki, ale to nie są zaj. dodatkowe jako takie.

Ja tez zapisałam swoją Lenkę do Artyzu na rytmikę, ma prawie 3 latka i dostała się do grupy starszaków :) jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni bo Lenka przejawia zdolności muzyczne i to chyba najlepszy sposób, żeby się dowiedzieć, czy coś z tego będzie :) Fajnie jej się bawi i uczy z dziećmi z grupy a na panią prowadząca mówi "pani rytmika" :D

Gość GabrielaMróz
Dajcie dzieciakowi się trochę poruszać, bo na okrągło siedząc przy książkach bądź komputerze, będą niepełnosprawne ruchowo. Warto zaproponować dziecku jakiś sport, na przykład w klubie: http://aks.suwalki.pl/

Albo dajcie dzieciakom spokój i zostawcie im ich dzieciństwo, a nie od najmłodszych lat zapisujecie je na miliardy zajęć tylko po to zeby sobie od nich odpoczac albo spełniać swoje niespełnione marzenia. Jakies Artyzy, szachy, języki, akrobatyki itp i to w wieku 6 lat? Serio? A dziecko ma czas, na drapanie sie w głowe i sen? bo chyba niekoniecznie :(

Gość gość
Mam 12 letnią córke chodzi 1 raz. W tyg. w sobote na jazde konno 1 godz 5 letnia córka Basen 1 raz w tyg 1 godz w piątki rytmika 2 raz w tyg w śr i pon Nie chodzą pod przymusem same mi zaproponowały

Gość gość
nie wysyłam, bo od cholernych pieprzonych, durnych pisowców nie dostaje za darmo 500+ tak jak inni, nwet bogaci np. kczyńska, ziobro i nie stać mnie oprócz chleba, mleka i smalcu

Gość gość
Moje dziecko chodzi na zajęcia z robotyki, które są organizowane przez www.robo-tec.edu.pl Takie zajęcia wzmacniają rozwój, kreatywność i ciekawość świata u dziecka. Sama widzę postem u mojego synka, więc polecam wam te zajęcia.

Gość gość
Ja osobiście mogę polecić bardzo dobrą szkółkę piłkarską www.akademiamp.eu, syn jest zachwycony!

Gość gość
Moj 10latek regularnie pianino i szachy.

Gość Nauka tańca dla dzieci Gdańsk
Formacja taneczna dla dzieci Jeśli Twoje dziecko lubi tańczyć, ma ogromne nakłady energii, a muzyka sprawia mu przyjemność… nie czekaj, zgłoś się z nim do Naszej szkoły So!Salsa. Taniec jest Naszą pasją, a nauka czystą przyjemnością! Formacja taneczna dla dzieci to świetny sposób na spędzenie wolnego czasu. Zapraszamy Serdecznie na casting do nowo powstałej formacji dziecięcej. Ilość miejsc ograniczona ! http://sosalsa.pl