Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jakie zajecia dodatkowe poza szkola czy przedszkolem chodza wasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

i ile lat maja?i napiscie w jakich dniach jakie zajecia.

Gość gość
a co chcesz sie wpasowac w wyscig szczurow? w mysl: poslemy dzieciaka na ang i franc zeby nie byl gorszy?

Gość gość
Na zadne. W przedszkolu ma angielski i spotkania z logopeda, moim zdaniem nie ma co ja wiecej meczyc

Gość cztery z plusem
najstarsza na gimnastyke artystyczną 2 razy w tyg i raz w tyg plastykę i na razie tyle bo miała jeszcze jedne tance i angielski ale od kiedy w przedszkolu pojawiła sie taka masa zajec przestalismy sie wyrabiać z tym wszystkim i chodzi na tance i angielski w przedszkolu. Średniak na plastyke i czasem z mężem jezdzi na zajęcia z tenisa stolowego jak akurat nie jest chory albo mu się chce. W sumie za mały jeszcze zeby trenowac ledwo go zza stolu widac, ale ma swira na tym punkcie po tatusiu ;) najmlodsza raz w tygodniu na zajecia przedprzedszkolne dla dzieci i rodziców. Fajna sprawa tylko ja już niespecjalnie na nich wyrabiam. Wdrażamy dziadziusia. Dziś calkiem mu nieźle szlo machanie chustą Sherborne ;)

Gość gość
nie chodzi o to. o zaden wyscig szczorow.

Gość gość
9,5 latek basen pon i czwartek ,judo wtorek ,piątek

Gość gość
A co tu robic w domu jeseinia i zima? wiec wole by corka 2-3 razy w tyg miala jakies zajecie niz bezczynnie siedziala i partzyla w tv.

Gość gość
basen, pięciolatka.

Gość gość
dokładnie co robić wieczorami nie chodzi o wyścig szczurów ale o zajęcia ruchowe. Mój syn chodzi raz w tyg na basen i dwa razy w tyg na gimnastykę korekcyjną. U nas sa takie zajęcia dofinansowywane z UM (K-ów) dla dzieci od 6 lat. Pąłci się 150 zł na semestr i w tym masz basen i gimnastykę.

Gość Kożelanka
Mój 8-letni brat chodzi na zajęcia plastyczne (pon i wt - w różnych domach kultury) i w czw na zajęcia teatralne. Czasem jeszcze jakiś basen tak rekreacyjnie. Chcieliśmy angielski jeszcze ale nie było w dogodnych terminach.

Gość gość
a ile placicie za takie zajecia? w moim miescie sa darmowe zajecia dla dzieci w domu kultury ale od znajomej slyszalam ze ilosc miejsc ograniczona i trzeba czekac. mozliwe ze tak jest?

Gość cztery z plusem
Gościu z KRK gdzie masz tą korekcyjną i basen? W Ksosie?

Gość gość
Moja 5latka chodzi raz w tygodniu na balet a poza tym ma w przedszkolu angielski i rytmikę.

Gość Kożelanka
W jednym domu kultury są za darmo. W drugim zajęcia plastyczne są raz w tygodniu po 2 h i kosztowały coś koło 75 zł chyba za 2 lub 3 m-ce więc niedrogo

Gość gość
jutro pojade rano spytac sie o te darmowe zajecia.Bo niby dluga kolejka czeka aby mogly ich dzieci chodzic

Gość cztery z plusem
U nas zależy od domu kultury ale za free nic nie ma ;) Zajęcia w dk od 70 zł za semestr po 80 zł za miesiąc. a w klubie parafialnym wpisowe plus składka miesięczna 50 zeta która z miesiąca na miesiąc rośnie a do tego co chwile stroje, składki na coś tam i jeszcze coś innego itd ;)

Gość gość
nawet gdybym mialam zaplaci za semestr te 100zł to bym zaplacila wyslo by po 20zł na miesiac.

Gość cztery z plusem
To mysle ze takich zajec jest na peczki bo są dofinansowane z gminy i z unii. Zapisy są zazwyczaj pod koniec sierpnia/ początek wrzesnia ale mysle ze znajdziesz jeszcze coś. Dzieic teraz intensywnie chorują i niektórzy rodzice nie posyłają dzieci więc mozna wskoczyć na to miejsce. Niektóre domy kultury są super i zajęcia dużo lepsze niż u "prywaciarza" gdzie się pląci po kilkadziesiat zł za jednorazowe zajęcia, inne są nieco gorsze, ale trzeba zawsze sprawdzić co dziecku odpowiada, jak jest prowadzone czy faktycznie się odbywają czy np pani wiecej nie ma niż jest.

Gość gość
ale to juz sporo kosztuje.w szkole muzycznej. podajrze 8 zl na zajecia .

Gość gość
ja mieszkam w malym miescie i jest 1 dom kultury. dzis corka byla 1 raz na zajeciach tanecznych . bardzo jej sie spodobalo wiec ja zapisze. koszt 100zł miesieczne za zajecia 2 razy w tyg. po 1h.

Gość gość
moja chodzi na zajęcia rytmiczne, raz w tyg w domu kultury. Koszt 120 zł za semestr.

Gość gość
Corka ma 5 lat,Choodzi na zajecia z rytmiki,niedlugo zaczyna zajecia ze spiewu.Chodzi rowniez na zajecia z plastyki.W szkole ma angielski i zajecia z gimnastyki bezplatnie.

Gość gość
Rodzicom teraz szajba odbija. Mamuski w otoczeniu mojej siostry wysylaja dzieci na balet i tenis - to taki standard. Moja siostrzenica nie chce chodzic na balet i moja siostra nie moze tego przezyc:P

Gość gość
Moja corka ma dopiero 3 latka wiec wyboru nie mialam I jedyne zajecia dla niej dostepne to ogolno rozwojowe czyli tance, malowanie, rysowanie, wycinanie, spiewanie, gotowanie. Od przyszlego roku idzie na karate bo jest bardzo niesmiala I chcemy zeby nabrala pewnosci siebie I na zajecia taneczne bo uwielbia tanczyc. Takie sa plany.

Gość gość takaona
Mój syn niestety na żadne. Raz w tygodniu na basen po południu ale to jest w ramach lekcji Wf -u. Dwa razy był na karate ale nie bardzo mu się podobało. Mieszkam w małym miasteczku i żadnych zajęć dodatkowych (oprócz karate, judo) póki co nie mamy.

Gość gość
moja 7 latka chodzi tylko na kółko plastyczne raz w tygodniu i nic wiecej, żadne zajecia na siłe nie sa jej do niczego potrzebne jesli sama nie chce

Gość Zuza3021
moja 10 letnia córcia chodzi we wtorki i czwartki na taniec, a oprócz tego angielski raz w tyg. a syn 6 letni w poniedziałki i w piątki na piłkę nożną.

Gość gość
moja cora coagle mowila ze chce tanczyc. wiec poszlysmy i bardzo sie jej sposobalo. wiec u nas nic na sile.

Gość gość
Moje dziecko ma 6 lat poszło w tym roku do 1 klasy i chodzi na: basen 2 x w tyg judo 2 razy w tyg angielski 1 raz w tyg ( w szkole ma 3 godziny) niemiecki 1 raz w tyg kółko plastyczne 1 x gimnastyka korekcyjna 1 x badmintona 1 x szachy 2 x akrobatyka 1 x pianino 1 x zajęcia matematyczne 1 x Na wszystko chodzi z chęcią.