Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bohdan19919191

Podoba mi sie Polka

Polecane posty

Gość bohdan19919191

jak ja poderwac bardzo ladna jest Nie jestem Polakiem mieszkam tutaj w Polszy kobiety polskie licze na was

Gość gość
Ty mi lepiej powiedz jak poderwać Ukraińca?? Najpierw się zaprzyjaźniliśmy, wiem od jego znajomych, że bardzo mu się podobam, podziwia mnie i ochy, achy, ale nie chce się ośmieszać, bo uważa, że jest dla mnie za 'cienki'. Dzwoni do mnie, czasem wpadniemy na siebie, zaprasza mnie gdzieś, ale zawsze w nieodpowiednich momentach, gdy mnie nie ma. Nieśmiały jest przy mnie, ale bardzo szarmancki, nie wiem co robić, bo mi się podoba, ale nie chce wyjść na desperatkę. Znamy się od roku. Pomożesz coś?

Gość gość
No ten jest bardzo kulturalny, przynajmniej w stosunku do mnie. Widzę, że potrafi szanować także innych, szczególnie mamę i przyjaciół. Wiem, że jest zaradny i nie w głowie mu głupoty. Jest wykształcony, nie leni się, ma swoje zdanie i zainteresowania. potrafi podejmować szybko decyzje, nie jest 'memeją'. Jest bardzo chętny do pomocy, wiem, że w razie czego (awaria auta czy coś w mieszkaniu) mogę na niego liczyć. Nie patrz na Polki jako Polki, tylko jak na kobiety, bo wszędzie są one takie same. Jak na coś jeszcze wpadnę to Ci potem napiszę.

Gość Śmiech na sali że ho ho
Po ile macie lat, kolego?

Gość Śmiech na sali że ho ho
??

Gość Sylvia666
a mi się podoba sąsiad . zza granicy . mojego miasta :)

Gość pesymistyczna
Do autora tekstu powiedz jej "You are beautiful angel " lick my dick darling :D