Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostowalam wlosy ecanto z allegro co chcecie wiedziec

Polecane posty

Gość zwalisz mi konika
dupa?

Gość gość
ile kosztowało? jak długo nakładałaś? krótkie czy długie włosy? jak oceniasz efekt?

Gość gość
70 zł z przesylka za 50 ml kazdego z preparatu ( kertyna, szampon i odzywka) starcza na włosy o dlugosci do lopatek niepamietam teraz ile trwaly poszczegolne etapy, ale dostaje sie dokladna intrukcje, całosc zajela mi ok 4-5 h efekt tuz po zabiegu piorunujacy włosy jak tafla wody, gladkie i lsniace po pierwszym myciu juz nie tak spektakularne ale nadal fajne, z kazdym kolejnym myciem coraz slabiej ale widac jako takie efekty do 3 mca

Gość gość
a jakie miałaś włosy przed zabiegiem? proste, kręcone czy falujące? ja ogólnie mam trochę kręcone ale nie bardzo no i poniszczone różnymi eksperymentami z farbowaniem, teraz jadę na olejku arganowym + kuracje elseve ale tyle mi tego idzie, że nie wiem co się bardziej opłaca :-o i jeszcze jedno: czy przed encanto prostowałas czesto włosy prostownicą? jeśli tak to ile czasu ci to zajmowało wcześniej a ile teraz?

Gość gość
przed zabiegiem mialam siano:D ogolnie moje wlosy sa falujace z przodu z tył wzglednie proste, byc może gdybym je odpowiednio pielegnowala pod katem loczkow miala bym ladniejsze skrety ale osobiscie bardziej sie sobie podobam w prostych przed zabiegiem prostowalam dosyc czesto jednak nie przykladalam sie zbytnio do tego ..tak tylko przejezdzalam prostownica pasmo po pasmie, po zabiegu do ok 6-8 myc nie musialam ich prostowac prostownica w ogole, potem tak ja zwykle przez kilka minut ;)