Gość kaska58 Napisano Listopad 13, 2013 Witam. Mam dość nietypową sytuację... Otóż staramy się z narzeczonym o kredyt jednak jak na razie jego dochód jest niewystarczający doradca kredytowy poradził nam żeby ktoś przystąpił z nim do tego kredytu no i ja bym chciała przystąpić prowadzę własną działalność gospodarczą i na tej podstawie mam dochód całkiem spory działalności nie prowadzę jednak 12 miesięcy tylko 6 miesięcy doradca poradził nam, że najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybym dostała świadectwo pracy najlepiej z miejsca o tym samym charakterze działalności co teraz prowadzę dał nam do zrozumienia, że to świadectwo pracy niekoniecznie musi świadczyć, że naprawdę tam pracowałam, że jeśli mam kogoś kto zechce mi wystawić takie świadectwo to i tak nikt tego nie sprawdzi nigdzie bo będą brać pod uwagę tylko mój dochód z okresu ostatnich 6 miesięcy czyli od kiedy prowadzę swoją własną działalność Czy to możliwe żeby nikt się nie zorientował? Czy doradca w banku jak były tam kamery może ot tak o tym mówić i tak nam doradzać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach