Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rada od dziewczyn dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

mam ciemne braz wlosy (naturalne) ciemne oczy i ciemna karnacje ,znudzil mi sie moj kolor wlosow,jaki kolor pasuje procz brazow i czerni do mojej oprawy =/ chyba wali mnie aurrra jesienno-zimowa ;D

rada od faceta dla dziewczyny będziesz 100 razy farbować włosy i chemią się faszerować, z brązu na kruczoczarny, za chwilę na rudy, potem na ćwikłę buraczaną , na marchewę i na blondi ale być może za pięć lat dojrzysz psychicznie do tego, mając zniszczone włosy, że to co podarowała natura jednak najbardziej pasuje do pigmentu skóry , więc zostawiam do przemyślenia

Gość gość
ladnie mi w naturalnych ale mam ochote na zmiane a z tym dojrzewaniem za 5 lat..=) dojrzalam juz dawno. mam zdrowe,mocne wlosy i to moja decyzja i nie pytalam sie o rade dziewczyn,kobiet a nie mezczynz wiec daruj sobie boluś.

Gość gość
tak naprawdę to pasuje ci tylko to co masz, jeżeli ta ciemna karnacja jest oliwkowa. chyba, że złocista jak u latynosek, to wtedy masz większe pole do popisu i możesz się walnąć nawet na blond. ja mam ciemne włosy i oliwkową taką cygańską karnację- w młodości robiłam sporo eksperymentów. w blondzie- jak stara k..wa, w czerwieniach i rudościach- nienaturalnie i starzej, miałam też jakieś "bakłażany" i różne inne dziwactwa, ale we wszystkim gorzej niż w czerniach i brązach, ale jak masz ochotę to próbuj- to tylko włosy