Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MxKx

brak okresu

Polecane posty

Gość MxKx

chciałbym się dowiedzieć, co może być grane. kochałem się z dziewczyną w jej pierwszy dzień okresu, z zabezpieczeniem, kiedy kończyłem to nie w niej. wszystko było okej (tak nam się wydaje). po miesiący kiedy powinna dosyać okres nie dostała i tak jest już tydzień, był jej to pierwszy raz...mamy po 19 lat...proszę o konkretną i życzliwą odpowiedz

Gość gość
a zrobiła test?

Gość MxKx
nie. mówi że przesadzam...no ale jednak się spóźnia i mówi ze chce poczekać

Gość gość
może twoja dziewczyna ma nieregularny okres i może zdarzały sie jej takie spóźnienia wcześniej i dlatego się nie przejmuje. Jeżeli chce jeszcze poczekać to może ale nie za długo bo im szybciej będziecie pewni że nie jest/jest w ciąży tym lepiej

Gość MxKx
teraz sama boi się jak zacząłem ja się obawiać. mówi że nierealne. w sumie to jak...pierwszy dzień okresu miała wtedy, zabezpieczenie, ani razu w niej nie skończyłem, więc co może być?

Gość gość
można zajść w ciąże w czasie okresu, prezerwatywy nie zawsze są skuteczne, mogłaby tam być np dziurka której nie zauważyliście, mogła pęknąć różnie bywa najlepiej zrobić test

Gość MxKx
nie skonczyłem w niej ani razu i po tym oczyszczałem go i nową zakładałem. więc jak?

Gość gość
przed chwilą ci wytłumaczyłam. Co z tego że w niej nie skończyłeś. Przecież plemniki nie są tylko w spermie a żadne zabezpieczenie nie daje 100 % gwarancji.

Gość gość
coś mi się zdaje, że napisałeś tu bo podejrzewasz, że twoja dziewczyna cię zdradziła więc owszem mogło być tak ale wcale nie mniej prawdopodobne jest to że to z tobą może jest w ciąży

Gość MxKx
w to akurat ze zdradza niewierze bo wiem jaka jest poza tym wiem że nie dają 100% zabezpieczenia, no ale jeżeli nie skończyłem w niej, czyściłem go i później nową więc możę to wina jej pierwszego razu, bo słyszałem że tak jest czasami

Gość gość
a co to ma wspólnego? gdyby każdy miał zachodzić w ciąże za pierwszym razem to by była katastrofa bo co trzecia 13 latka miałaby już dziecko. No i tak poza tym to jeszcze pewne nie jest że jest w ciąży bo najpierw musicie zrobić test :)

Gość MxKx
dlatego mam nadzieje, ze ten okres który się spóźnia wywyłany jest pierwszym razem, że ingerencja była a nie ciązą

Gość gość
poczekajcie do soboty jak nie dostanie okresu to zróbcie test a w poniedziałek w razie potrzeby to do ginekologa

Gość MxKx
no tak będziemy musieli zrobić, bo jednak to dziwne, a ona twierdzi że przesadzam i nierealne jest to

Gość gość
Ty ją tylko bzykaj,a nie martw się.

Gość gość
100% ciaza !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MxKx
no właśnie nie bo dzisiaj dostała.