Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno pralki

Polecane posty

Gość gość

kupilem mieszkanie i potrzebuje ekonomicznej i niezawodnej pralki dobrej firmy zeby sie nie psula

Gość gość
jeśli szukasz pralki ekonomicznej to polecam Ci LG, mają pralki klasy A+++ więc zużycie prądu jest bardzo małe, do tego są różne ciekawe programy do szybkiego prania, mają dobre silniki z 10 letnią gwarancją, opoźnienie startu, dla osób z alergiami pralka ma program bardzo dokładnego płukania i płukania antyalergicznego

Gość do tej co miala do czynienia z
jak mowie, ze mam pralke za ponizej 1000 zl juz 10 rok i w meidzyczasie tylko pompa sie zepsula to maz wypienil to wszyscy oczy otwieraja :) dobre automaty sa PKM / FAGOR

Ja polecam pralki LG (jak chyba wszyscy :D). Mam ją już od dłuższego czasu i nic się nie dzieje, a do tego jest skrajnie cicha. Ja mam akurat model, który dobrze usuwa alergeny (obczajcie sobie to moje błogosławieństwo, jeśli chcecie http://www.niezawodnepralki.pl/pralki-dla-rodziny/lg-f14a8tds/ ). No, i muszę przyznać, jest oszczędna w porównaniu z moją poprzednią pralką. Mogłaby być trochę mniejsza, ale cóż, nie można mieć wszystkiego.

Gość gość
tylko HotPoint Ariston. Niezawodna.