Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasytuacja

Właśnie mszczę się na sąsiadce ach jak cudownie

Polecane posty

Gość takasytuacja

Mieszkam w bloku w nowym budownictwie, ściany tu są solidne i naprawdę nie słychać sąsiadów, nikt nie robi żadnych jazd o hałasy, tylko ONA. Baba wredna zasuszona przylazła mi o 20.30 że mam wyłączyć odkurzacz. Zdziwiłam się, że go słyszy więc poszłam do niej na górę i słucham... nic nie słychać! No może co ś o nasileniu 1 decybela. Więc mówię jej: nic nie słychać, a poza tym cisza nocna od 22, także mam czas jeszcze. A ona do mnie z pyskiem i policję wezwała! Policja właśnie odjechała, babka została pouczona że następnym razem potraktują to jako nieuzasadnione wezwanie a tak w ogóle to ciemno na ulicy nie równa się cisza nocna. I teraz odjechali a ja włączyłam odkurzacz, pralkę i głośno telewizor. I wyłączę DOKŁADNIE o 21.59.59. Mimo że już nie odkurzam! OŁ YEAH!

Gość Kaami
i dobrze robisz. Ja kiedyś wynajmowałam mieszkanie i miałam taką wredną sąsiadkę. Nie imprezowałam w mieszkaniu, ale czasem zdarzało się wracać po 5 do domu z imprezy, no i wiadomo telewizor się włączało czy cos. A ta policję wzywa. Policja przyjechała po 6 i mówię, że przecież już nie ma ciszy nocnej, a oni do mnie że wezwanie było o 5.58. No masakra. Wkurzyłam się, wziełam wszystkie głośniki położyłam na podłogę i muzykę na maksaaa.

Gość gość
oj też przechodziłam wojnę z sąsiadką a to, ze pies szczeka na balkonie, choć mam miniaturkę i ledwo ją słychać a to żebym z balkonu pozdejmowała kwiatki bo w razie wiatru to jej spadnie, a to jakas kropla jest na suficie i pewnie pralka mi wylała i ją zalewam a to, że wracam do domu za późno i ją budzę jak idę na klatce, choć szłam cicho, no można by było książkę napisać nie wytrzymałam i się wyprowadziłam.

Gość gość
jak juz musisz to kup sobie plyte z nagrana wiertarka i odglosami placzacego niemowlecia a jak nie musisz to pomysl, moze stara zasuszona baba po prostu chciala sie zdrzemnac a twoja reakcja na prosbe ja w****ila rzetelnie

Gość gość
Z wiekiem człowiek sie robi marudny i upierdliwy

Gość hjfrgbfedale
autorka i jak tam jeszcze nie wyłączasz???????

Tak to jest jak się mieszka w celi, nrmalni ludzie mieszkają w domach, Ja muzykę na ful moge włączyć nawet o trzeciej, nikt się nie dowali. Tylko szczury żyją w kupie...

Gość gość
BSA wolę aby ktoś za mnie odśnieżał podjazd, kosił trawkę, palił w piecu, zajmował się w sumie wszystkim - więc kto żyje w klatce? Ty w swoim domku przy którym trzeba zapieprzać czy ja w dużym mieszkaniu niczym nie musząca się martwić?? xx Autorko sąsiadka faktycznie poleciała po bandzie, jakaś niepoważna... policja bo o 20:30 ktoś odkurza :/ kobieta chyba nie ma własnego życia...

Gość gość
Bsa miejsce pod mostem nie jest domem.

Gość takasytuacja
Wyłączyłam punktualnie o 22 :D Sąsiadka znaku życia już nie dała, może eksplodowała ze złości a może zajęła się sąsiadami... Traf chciał że tak jak normalnie tu jest cicho, tak miesiąc temu wprowadzili się na dole jacyś studenci i chyba zaczynają rozkręcać imprezę :D :D :D Cudowny zbieg okoliczności :D Może dodam, że słabo ich słychać, ale ona wszystko słyszy jakieś 100 razy mocniej ;)