Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej być żoną niż konkubiną

Polecane posty

Gość gość

idziesz do urzędu, banku i mowisz, że jestes konkubiną, zyjesz bez slubu - od razu skojarzenia z patologią, bo to głownie patologia zyje na kocią łape :O

Gość gość
Móórland jest konkubiną. Dlatego tak reaguje.

Gość gość
Kolejny temat złożony przez średniowieczno - małomiasteczkowe dziewczę, której jedyną ambicją życiową będzie znalezienie męża.

No i nie mam takich akcji, dlatego się pytam na jakim zadupiu ktoś tak reaguje ;)

Z jakiej racji się chwalisz w banku, że jesteś konkubiną? Gdzieś ty się chowała? W klatce z królikami? :o

Gość gość
Brać ślub tylko po to żeby jakaś lala w banku krzywo na mnie nie patrzyła ? :D niektórzy po prostu nie chcą brać ślubu, nie jest potrzebny im papierek, nie uznają instytutcji małżenstwa. Ja mogłabym ale nie chce, moj partner tez a jestesmy razem 8 lat ;) Sfrustrowane baby zaraz wyskoczą z tekstem, że jak znajdzie ''lepszą'' to sie jej oswiadczy a mnie zostawi :D - miał wiele okazji do zdrady i tego nie zrobił ;) ciao :D 🖐️

Gość gość
a pewna jesteś?

Gość gość
tak tak sluchaj ludzi z kafe a daleko zajdziesz, dla kafeterianki lepszy chłopak(mąż) ktory kibluje w więzieniu niż normalny facet

Gość gość
jestescie wolni a zyjecie w konkubinacie a jak nazwać ich???;oboje w małżeństwach ,a k****ą się juz ponad 20 lat?