Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BSA czy twoja siostra wyjechała do swojego murzyna do Afryki

Polecane posty

Gość Östersund
W Polsce socjal zwiększyli, że Murzyny są?

Dzieci powinno się uczyć cnót od małego. Miłości do tych cnót. I uczyć odnośnie zagrożeń...

Ale to ja ta zafajdana "poprawność" polityczna. Każą chłopcom przebierać się w sukienki w przedszkolach, bo "góra" tak chce. Rodzice mają coraz mniejszy wpływ na wychowanie dzieci. I potem są podatne na manipulacje, jako dorośli. Zwłaszcza kobiety mają po takim praniu mózgu zwichrowaną psychikę..

Śmiech na sali że ho ho-Tu nie o smoluchów chodzi a o arabów, to gorsze, bo są inteligentniejsze.

Gość Östersund
Swyft, odpowiesz?

We Wrocławku tro głównie studenci są. Tak jak hiszpanie i chińczycy. Muslimów jest relatywnie mniej ale też się zdarzają (dziewczyny w burkach na przykład)

Gość Östersund
A w Szwecji pełno.

Krwawa, mogłem jej jak umiałem, dawałem jej całą swoją kasę, pozbyłem się ojca, ona od dzieciństwa mnie nie nawidziła, a ja do niej jak pies do złego pana. K****, chciałem jakoś tą rodzinę pozbierać i h**a mi w życiu wyszło. Jestem znienawidzony przez życie, nienawidzę życia a ono mnie!!

Gość Śmiech na sali że ho ho
Oj, ale muslimów jest od groma we Wrocku, jednak burek nigdy nie widziałam, co innego chusty, burki by nawet tutaj nie przeszły.

Śmiech na sali że ho ho a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Właśnie miałem chusty na myśli. Z resztą, jak widzisz ciapatego faceta, to nie wiesz, czy to muslim, czy nie. A ja widzę głównie hiszpanów, chińczyków i murzynów...

Tu nie o Polskę chodzi, w Polsce czy w Niemczech to ona by się nie pokazała, bo zna swojego brata. Tu chodzi o terytoria, gdzie moja władza nie dochodzi.

Podobno za szpitalem na Kamieńskiego sobie rumuni koczowisko urządzili (rodziłem się w tym szpitalu).

BSA już pojechała do krajów bliskowschodnich, czy jak?

Swyft-Na co czekasz, nie masz kumpli? Zakumpluj się z takimi jak BSA.

bsa - mnie zastanawia jedno. skoroś taki gieroj, to czemu po prostu nie dałeś temu murzynowi po gębie, żeby się raz na zawsze odczepił od siostry? chyba tak to się załatwia miedzy ludźmi twojego pokroju.

Swyft-Nie, po prostu nie mam konataktów z prawicą a Angli, Niemcy ich nie lubią, polacy także, wiec na własnę ręnkę a po Angielsku nie umiem i jestem w d***e, a nie chce coś robić na 99%.

Gość Śmiech na sali że ho ho
Nie ważne gdzie mieszkam. Tyrałam w WSiOC w DUW wystarczająco długo i wiem, że Chińczycy czy Hiszpanie to nie problem - przyjechali, pouczą się i spadają do siebie. Najgorzej jest z muslimami i smoluchami. Oni zrobią wszystko dla vizy, decyzji i KP. Muslimów bardzo łatwo rozpoznać, a wgląd w papiery tylko to potwierdza.

Alicja Donnikova-Mam długie dłonie z ramionami, ale nie aż tak długie.... Anglii nie znam, języka nie umiem a Londyn to dupne miasto.

Gość gość
nie przeżyją w pl za te pensje prawie zero zasiłku żadnego socjalu posiedza w kraju i pojada dalej

gość-K****, oni żyją w londynie. Jedno co muszę przyznać krawawej, że to jest właśnie patologia, moja siostra ma słaną psychę, nie radzi sobie z niczym, właśnie wskutek patologii. Takie szmaty i słabełusze kończą na cmenatarzu. Człowiek który nie czuje więzi z swoją rasą, to kończy na cmentarzu, jak ofiary Samulela Moll. Brak więzi z rasą, jest odpowiedzią słabością psychiki na życie.

Simon mol już jak coś. To był ewenement. Wybitna jednostka. Był przybłędą, bez wykształcenia. Oszukiwał wykształconych ludzi, że jest reporterem, poetą, uchodźcą politycznym. Zaliczał głównie młode wykształcone lewaczki. Gdy któraś nie chciała mu dać, wyjeżdżał z rasizmem.... A one mu dawały przez tą u*****ą poprawność polityczną...:o

Gość gość
BSA widziałam twoja siostrę w Dubaju , ma fajnego Murzynka bambuska , jechali Lamborgini do Burj al Arab 😘

Gość gość
13.11.13 [zgłoś do usunięcia] krwawa Cóż, pewne rzeczy dziedziczy się w genach i wychowaniu. Niedaleko pada jabłko od jabłoni i takie tam usmiech.gif I I Znaczy krwawa ze jestes taka sama jak twoja matka