Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda z mózgu

dziwny kontakt

Polecane posty

Gość woda z mózgu

mialam kiedys faceta, wlasciwie - romans z nim, zonaty etc, a teraz okazuje sie ze bedzie mnie uczyl. dodatkowo nie wie ze ja jestem na tym a nie innym kierunku, bo mowilam ze studiuje co innego. znajomosc z nim zakonczyla sie w 06.2012, w 2013 mialam z nim jedna krotka rozmowe tel, gdzie sklamalam ze mnie nie ma w miejscu gdzie on mnie widzial i mieszkalam, choc tam zyje nadal. jak sie zachować? podejsc do tego z mysla ze go nie znam? nie umiem tak? nie wiem jak sie zachowac? chyba sie nie przyzna ze mial ze mna romans, nie powinien dzialac mi na szkode, bo tak naprawde zaszkodzi samemu sobie. zmienic wykladowcy nie mam mozliwosci. doradzcie

Gość woda z mózgu
up

Gość gość
uuu narobiłaś sobie poważnego problemu.. ale nie ma sytuacji bez wyjścia. Wątpię zeby chciał sobie rujnować małżenstwo I raczej sie nie przyzna, ale może pojawić się szantaż za oceny.. faceci są przebiegli.. uważaj. Postaraj się zmienić nauczyciela o ile to możliwe

Gość woda z mózgu
nie ma mozliwosci zmiany nauczyciela, chyba ze sie przyznam o co chodzi ale wtedy bedzie afera. udac głupia ze nie wiem o co chodzi, ze przeciez mowilam co studiuje? albo udac ze chcialam z nim zerwac kontakt? ja jebe

Gość woda z mózgu
help

Gość gość
a nie mozesz mu poprostu powiedziec ze sklamalas bo nie chcialas juz tego dalej ciagnac?

Gość woda z mózgu
i sklamalam tez ze studiami? racja, podejscie do tego na 'ostro', przyznanie sie do niecheci utrzymywania kontaktu - jest to rozwiazanie.

Gość hermionaona
a nie możesz zwyczajnie powiedzieć, że znasz takiego pana i nie chciałabyś, żeby cię uczył, bo znajomość z nim mogłaby wpłynąć na twoje oceny, a tego byś nie chciała

Gość woda z mózgu
tez jest mysl, z tym ze on jedyny prowadzi zajecia praktyczne w swoich placowkach, wiec specjalnie dla mnie musieliby znalezc mi specjalna placowke. ale to mysl.

Gość gość
Mogłaś się nie puszczać! Nie mialabys obecnie tego typu problemów!!! Dupodajko!!! P.s. Nie jestem niczyja żoną :)

Gość woda z mózgu
to byl romans...

Gość hermionaona
no to jest problem. Idź na zajęcia, zobacz jego zdziwioną minę. Zaczepi cię po zajęciach, powiedz, że nie chciałabyś być w jakiś sposób piętnowana na zajęciach i tyle

Gość woda z mózgu
nie odzywac sie wczesniej?

Gość woda z mózgu
up

Gość woda z mózgu
?

Gość gość
nie dygaj dasz mu znowu d**y i bedziesz miala lzej

Gość hermionaona
nie odzywaj się wcześniej, przecież nie musisz znać nazwisk wszystkich wykładowców

Gość gość
dzieki hermionaona za dobre słowo;)

Gość gość
i co dalej?