Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 11

Ekipa z warszawy ogladal ktos

Polecane posty

Gość gosc 11

co o tym sądzicie ?Widziałam pierwszy odcinek i się zawiodłam jestem zniesmaczona fakt uśmiałam się a kopare miałam na ziemi , ale nie w tym rzecz słuchajcie myślałam że tam będą normalniejsi ludzie szczególnie przeżyłam szok jak ta Ewelina czy jak jej tam po paru godzinach dała d**y pierwszemu lepszemu a ten gośc się przyznał że nie doszedł i wyobrażał sobie że r***a pamelę anderson

Gość gosc 11
myślałam że się ponabijamy razem .

Gość gość
ja spodziewalam sie,ze beda tam krejzolki, wystrzalowe dziewczyny i apetyczni faceci, a rozczarowalam sie, same brzydule i pakerzy mowia monotonnym glosem, maja mniej jaj i wigoru niz anemik i felgmatyk, wszystko co robia jest sztuczne i przekopiwona z uk :(

Gość gosc 11
Dokładnie masz rację . Te wszystkie dziewczyny to jeszcze siksy . Wolała bym żeby znaleźli się tam ludzie od 25 roku życia . Bo naprawdę to co zobaczyłam tam ta blondyna lizała sie prawie z każdym kolesie ją obmacywali po miejscach intymnych a ona nic sobie z tego nie robiła . Jedynie to ta Anka blondynka stała z boku znikim sie nie lizała itp

Gość gość
wzieli 18 i 19latki, ale te dziewuchy wygladaja na conajmniej 30 lat :p

Gość gość
jedyny plus że wstydem nie jest to że mają lepszą chatę niż inni z innych edycji

Gość gość
hawire maja niezla, chociaz ja bylam fanka tego kolorowego odblaskwoego szeregowca z cardiff

Gość ekipa słoiki
Takie programy to mój żywioł :D może jestem masochistką albo ogladając takich zje.bów podbijam sobie mniemanie o sobie ale co zrobic - uwielbiam patrzeć na takie porażki :D No zatem po kolei: -Eliza - blond cizia, figura niezła ale twarz do wymiany, zachowanie wskazuje na niezłą patologię w domu :D typowa disko-kure.wka IQ 75 -Anka Mała - ta niska co wszędzie lata za swoją idolką Elizą, z mordy jakby piła wóde od 5 roku życia i widać że w domu też patologia, typowa dresiara z blokowiska aspirująca na ku.rewke ale do Elizy jej daleko :D IQ 60 -Ewelina - to ta niby polska snookie, ogólnie żal, dała d**y po pijaku w pierwszą noc, wygląda jak pani Krysia ze spożywczaka w Wólce Małej nie obrażając ekspedientek :D IQ 76 -Anka blond - jak na razie jedyna najnormalniejsza z lasek ale to się szybko zmieni bo wyglada na psycholkę :D IQ 77 -Trybson - nadęty tępak na sterdydach, w głowie nic oprócz r******a i bicia się bo na więcej nie starcza szarych komórek, IQ 30 -Wojtek - mameja, myśli że jak napakował to będzie maczo ale jest zwykłą ci.pką, prawdopodobnie gej w ukryciu :D IQ 70 -Chudy italiano Paweł - morda jak rumun po wypadku, przewiduje ze dostanie wpier.dol od któregoś pakera, jego idolem jest Casanova, IQ 80 -Bokser też nie pamiętam imienia - tribal prosto z wsi na ramieniu, przychlast ale łeb obity na ringu wiec czego się spodziewać, mameja, nic nie w*****a w programie :D IQ 35 No i to na razie tyle, po kolejnym odcinku opisze moje wrażenia :D:D:D

Gość gość
ale zobaczcie jakie dziewczyny sa w UK - lateysha, carly, jenna, vicky lasencje a mowia,ze Polki piekne a tu wzieli no piekne inaczej :(

Gość gość
hah dobre

Gość gość
"Piękne inaczej" to delikatnie powiedziane :D Na początku wszystkie miały tapete to tak nie było widać ale potem jak się naj.ebały i poszły na basen to rany boskie :D:D

Gość gość
Nie oglądam bdurnych programów dla idiotek, a Polki to paskudy 🖐️

Gość gość
Kto jutro będzie oglądał następny odcinek ? Nie mogę się doczekać :D

Gość gość
posmiać to się mozna ze skeczy Monty Pythona. ogladajac takie zenujace go wno nie tylko wzbogacasz jakiegos ci ula, ktory na takich pustakach zbija kase, to sama pokazujesz, ze nie jestes wcale od nich lepsza, skoro cie smieszy taka zenada :O

Gość gość
a hoooy mnie to obchodzi .

Gość gość
podajcie stronkę gdzie można objerzeć odcinek za free?

Gość gość
ja tez to ogladam :D lubie tego typu głupkowate programiki ogladalam wszystkie ekipy :)

Gość gość
ja żadnej ekipy nie oglądałam ale ta Polska wersje obejrzałam w necie i się uśmiałam do łez jak jutro nie obejrzę to pewnie w poniedziałek na necie sobie ogarnę i znów będę się śmiać do łez lubię takich debili oglądać

Gość gość
wpisz warsaw shore online pelno tego na necie :) ja w gruncie rzeczy myslalam ze wezma bardziej kontroweersyjne osoby ze specyficznymi charakterami ;D

Gość ekipa słoiki
A to już nie można ogladać Monty Pythona ORAZ ekipy z wawy? To się jakoś wyklucza? Istnieje jakieś niepisane prawo, że jeśli jesteś fanem Latajacego Cyrku to juz nie możesz się pośmiać z nawalonego kwiatu młodzieży polskiej? :D Niby wszyscy tacy och ach wyższa kultura i nikt się nie przyznaje, że to ogląda ale oglądalność jest wysoka więc ktoś tu kłamie :classic_cool::D Ja osobiście czekam na jutrzejszą noc, mam nadzieję że uda mi się nie usnąć! :D

Gość gość
w sumie moim zdaniem lepsza taka ekipa z warszawy niz te głupie paradokumentalne "dlaczego ja" " trudne sprawy" "szpital" "milosc na bogato"denne i rzadko kiedy smieszne

Gość gość 11
Ja tak samo to oglądam dla przyjemności wolę to niż inne seriale . Dwa ich teksty mnie rozbrajają też jak na początku pisałam spodziewałam się trochę starszych osób a nie gówniarzerii ale i to mi nie przeszkadza w tym żeby jutro sobie usiąść i obejrzeć dla śmiechu . Bo osobiście w głowie mi się nie mieści żeby takie jajca odpierdalać ze świadomością że cała polska będzie to widziała .

Gość gość
co za debilny program, właśnie to oglądam, nie mogę uwierzyć, że w PL są tacy ludzie! :O wstyd

Gość gość
To zazdroszcze ci, że pierwszy raz spotykasz się z takimi osobnikami. Ja znam niestety mnóstwo takich ludzi, pracowałam kiedyś jako barmanka w podmiejskim disko-błysko i tam 50% takich wybryków natury :D

Gość gość
pl nie w pl a kazdym miesjcu na swiecie sa tacy ludzie

Gość gość
No dobra a co na to ich rodzicie ? Nie rozumiem . Ja bym spaliła się ze wstydu gdyby moje dziecko robiło takie rzeczy i to jeszcze w telewizji . Nie umiała bym spojrzeć sąsiadom w oczy .

Gość gość
ci goście swoim zachowanie i stylem bycia przynajmniej potwierdzają to, że pochodzimy od małp

Gość gość
dlatego wzieli takich ludzi a nie innych, w uk duzo ludzi jest takich wiec wzieli ladnych, a u nas tylko margines sie nie wstydzi niczego