Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 11

Ekipa z warszawy ogladal ktos

Polecane posty

Gość gość
Ja pierdziele weszłam w ten link i nie mogę uwierzyć matka dumna z córki że dała d**y ?? Moi rodzice to by pewnie nie chcieli mnie znać po takich wyczynach .

Gość Komka0007
A ja się przyznaję bez bicia, że oglądam ten program z bananem na buzi. :) To co tam się wyprawia rozśmiesza mnie do łez. Wypowiedzi i same sytuacje są po prostu świetne, komiczne haha! Drugi odcinek był nawet lepszy od pierwszego według mnie :) Rozkręcają się :)

Gość gość
jak wrażenia po odcinku nr 3? :D

Gość gość
wojtek przystojniak

Gość gość
ja bym poszła, gdyby nie rodzice, nie mogłabym im przynieść takiego wstydu a ci ludzie nie mają nic do stracenia, reputacji itp. w dodatku te osoby nie mają trudnego zadania muszą chyba tylko nasladowac uczestnikow ekipy z newcastle - przypatrzcie sie i porownajcie ten goguś zgrywa Garego nawet mówi "gąski" , jakos w Polsce nikt inny tak nie mówi, raczej mówi sie laski, laseczki, a gąskki to bylo typowe dla Garego, poza tym ta bloondyna platynowa w 2 albo 3 odcinku probowala robic miny i gesty jak CHarlotte

Gość ekipa słoiki
To ja, wracam po kilku latach powiedzieć, że przepraszam Eweline za moje krzywdzące słowa. Teraz jest śliczną laską i uwielbiam ją, jest moją motywacją. Cała reszta ekipy się sprawdziła w moich słowach.