Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łóżko piętrowe dla jednego dziecka czy to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość

nie wiem jak to się nazywa dokładnie (link nie chce przejść), ale wygląda jak piętrowe łóżko, ale zamiast dolnego łóżka jest np. biurko lub wolna przestrzeń Sprawdza się takie łóżko? mój syn ma mały pokój i pomyslałam o czyms takim

Gość gość
Sprawdź tylko dobrze konstrukcje,i śmiało kupuj

Gość gość
oststnio w jysk widziałam taki zestaw biurko, szafka, w schodach szuflady a na górze łóżko jak dla mnie świetny patent na zaoszczedzenie miejsca ale również ciekawa jestem jak to się sprawdza :)

Gość gość
pewnie ze tak.super rozwiazanie do malego pokoju;)

Gość gość
dziękuję Wam za odpowiedzi :) o takie jak jedna z Was podała mniej więcej mi chodzi, tylko mniej rozbudowane. Fajnie to wygląda, ale boję się że syn spadnie, albo kostrukcja okaże się słaba

Gość gość
wg mnie do małego pokoju to super rzecz! Dzieki czemu można zrobić w małym pokoju nawet szafę zabudowaną

Gość gość
fajne. W jakim wieku jest syn? Ja mam malucha - 3 latka i zdecydowałam się na takie bez niczego na dole, z takim miejscem na zabawki. TYlko zastanawiam się czy kupić ze zjeżdzalnia czy bez

Gość gość
syn ma 4 lata prawie

Gość gość
ej, to po co mu takie "natolatkowe" biurko?

Gość gość
mam blizniaki i moi mają piętrowe łóżko dół i góra do spania, jestem zadowolona, nie zastanawiaj się takie jak ty myślisz to super sprawa, są różne opcje modele ,najlepiej niech syn wybierze

Gość gość
to biuyrko nie jest nastolatkowe. To normalne biurko dla dziecka w wieku szkolnym. 4latek za 2 lata raptem do szkoły idzie, a nie wszystkich stać, zeby co 2 lata meble wymieniać. Poza tym 4 latek też gdzieś musi mieć miejsce do rysowania itp.

Gość gość
może i racja. Te schody nie będą zbyt sliskie dla stóp w skarpetkach? może lepsza byłaby jednak drabinka do wchodzenia?

Gość fffdff
alee super lozko, pdoba mi się bardzo

Gość gość
po co ci zjeżdzalnia, najlepiej biurko ,przeciez pojdzie do przedszkola zerówki szkoły, to sie przyda, to ma służyć przez wiele lat, kup takie by było dobre teraz i za kilka lat ,biurko,półki

Gość gość
to z linka jest fajne,ale sa różne opcje ,modele, najlepiej zastanów sie by było funkcjonalne teraz i za kilka lat, drabinka byłaby lepsza

Gość gość
lepsze schodki, bo od razu służą jako dodatkowy mebel do przechowywania. jak się okaże, ze sa śliskie, zawsze można kupić za grosze takie dywaniki na schodki.

Gość gość
niby w schodkach mozna coś przechowac fakt....ale jest takie powiedzenie JAK COŚ SŁUŻY DO WSZYSTKIEGO,SŁUŻY DO NICZEGO ,niby z każdej dtrony funkcjonalne i tu moze byc haczyk gdzieś, autorko niby wszystko fajne ,ale im prosciejsze tym naprawde lepsze, napewno nie ten jeden model istnieje, poszukaj a napewno cos znajdziesz

Gość gość
Niekoniecznie. Te schodki są bardzo przydatne właśnie. I wcale nie jest tak, ze jak coś jest do wszystkiego... teraz meble sa robione właśnie w ten sposób, by były funkcjonalne. To nie PRL ;)

Gość gość
synek mojej znajomej spadł z takiego piętrowego łóżka i bardzo się poturbował. Miał 3 latka. Takie coś kupiłabym do małego pokoju, gdzie trzeba oszczędnie organizować przestrzeń ale tylko łóżko dobrze zabezpieczone z wysokimi bokami. ogólnie jestem sceptycznie nastawiona.

Gość gość
Moja corka (prawie 8 letnia) od ok 3 lat ma lozko na antresoli Fajne rozwiazanie jesli chodzi o oszczednosc miejsca, jej pokoj ma tylko 9 metrow wiec pod lozkiem ma szafki i biurko, i jeszcze sporo wolnego miejsca na podlodze. Ale to lozko ma tez swoje minusy : * Scielenie lozka to delikatna sprawa, stojac na drabince * Kazda zmaiana poscieli to niezla gimnastyka :O * Trzeba pamietac ze im wyzej tym cieplej ;) ... jak na dole jest temperatura ok to na antresoli jest goraco. Corka miala problemy ze snem, musimy jej zmniejszac temperature na noc a w dzien znow podnosic. * Czytanie bajek :) ...coka bardzo lubi wspolne wieczorne czytanie. Ja tam za duza nie jestem;) i wdrapie sie do niej po tej drabince, ale konfortowe to nie jest. Tak samo z wieczornymi przytulankami :) trzeba sie troche nagimnastykowac :D nie wspominajac juz o kwestiach bezpieczenstwa. Za kilka tygodni sie przeprowadzamy :), corka bedzie miala pokoj 12m2 i normalne lozko

Gość arleta32
To w mojej ocenie dobry pomysł. Tego typu łóżka http://martimeble.pl/22-lozka-pietrowe-dla-dzieci są bardzo funkcjonalne, a przy tym atrakcyjne dla dziecka. Nawet jak masz jedno dziecko to dodatkowe miejsce do spania zawsze się przyda. Dzieciaki często nocują u siebie :)